Σήμερα θα λάβει μόνο αγάπη ο Κριστιάνο...

Κώστας Ζάλιαρης
Σήμερα θα λάβει μόνο αγάπη ο Κριστιάνο...

bet365

Η Γιουβέντους κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να λάβει ένα τεράστιο κύμα αγάπης από τους οπαδούς στο «Ολντ Τράφορντ», κόντρα στις δυσκολίες που έχουν οι μέρες του με την υπόθεση του βιασμού. Απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν θα προσπαθήσει να γιατρέψει τις πληγές της η Ρεάλ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αποβολή της πρεμιέρας δεν τον εμπόδισε και η ποδοσφαιρική του μοίρα ήθελε να τον στείλει και πάλι στο Μάντσεστερ ως αντίπαλο της Γιουνάιτεντ... Ο CR7, επιστρέφει για δεύτερη φορά με διαφορετικά χρώματα από αυτά των «κόκκινων διαβόλων», έχοντας πληγώσει ήδη μια φορά στο παρελθόν την αγαπημένη πρώην ομάδα του, όμως ετοιμάζεται να το ξανακάνει σε μια ιδιαίτερη νύχτα για εκείνον. Κόντρα στο γενικότερο κακό και προβληματικό κλίμα των τελευταίων ημερών με την υπόθεση της καταγγελίας για τον βιασμό, ο Κριστιάνο βρίσκεται απόψε σε μια πόλη από την οποία θα πάρει μόνο χειροκρότημα και αγάπη. Με ανεβασμένο ηθικό αλλά συνεχή πίεση η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει για τη δεύτερη νίκη, ειδικά μετά τη νέα αντίδραση που έδειξε στο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην Τσέλσι. Για τον ίδιο όμιλο η Βαλένθια δεν θέλει ούτε να συζητήσει για κάτι διαφορετικό πέρα από τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Γιούνγκ Μπόις.

Στον ιδιαίτερο 7ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν την επομένη της νέας απαράδεκτης συμπεριφοράς του Σέρχιο Ράμος, αυτή τη φορά σε συμπαίκτη του στην προπόνηση. Ο Ζουλιέν Λοπετέγκι ψάχνει να βρει τρόπους ν' αντιστρέψει την πολύ αρνητική κατάσταση, η ομάδα χρειάζεται απαραίτητα νίκη και πολλά γκολ για να πάρει μπρος και την ίδια στιγμή η Ρόμα θα παλεύει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Ολίμπικο», λίγες μέρες μετά την ήττα – σοκ από τη Σπαλ στη Serie A.

Η πρωτοπόρος του 6ου γκρουπ, Λιόν, κοντράρεται στη Γερμανία με τη Χόφενχαϊμ με στόχο να μη χάσει την πρωτιά του ομίλου, την οποία ορέγεται και η Μάντσεστερ Σίτι που φιλοξενείται από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε πως η ομάδα του δεν είναι έτοιμη να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο, όμως την υπέρβαση οφείλει να την κάνει το αγγλικό κλαμπ.

Στον όμιλο της ΑΕΚ, η οποία απόψε δίνει τεράστιο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, ο Άγιαξ κοντράρεται με τη Μπενφίκα στο Άμστερνταμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης (23/10):

ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου (19:55, CosmoteSport 2 HD)

Γιούνγκ Μπόις – Βαλένθια (CosmoteSport 3 HD)

Άγιαξ – Μπενφίκα (22:00, CosmoteSport 3 HD)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι (CosmoteSport 8 HD)

Χόφενχαϊμ – Λιόν (CosmoteSport 9 HD)

Ρεάλ Μαδρίτης – Βικτόρια Πλζεν (CosmoteSport 5 HD)

Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (CosmoteSport 7 HD)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουβέντους (CosmoteSport4 HD)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα