Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρός Αστέρας 6-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρός Αστέρας 6-1

Γιώργος Καραμάνος
Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρός Αστέρας 6-1

bet365

Ο Βραζιλιάνος έκανε χατ τρικ (2 απ' ευθείας φάουλ), ποδιές, ασίστ, διάφορα ρεκόρ και οδήγησε τους Παριζιάνους στη δεύτερη μεγαλύτερη νίκη τους (6-1 τον Ερυθρό Αστέρα) στο Champions League.

Τον κατηγορούν ότι εξαφανίζεται στα μεγάλα ραντεβού. Σίγουρα όμως στα μικρότερα ματς ξέρει να βγάζει τρελά γούστα. Οπως έκανε τώρα ο Νεϊμάρ, με τον Ερυθρό Αστέρα να πληρώνει τα κέφια του. Ο Βραζιλιάνος έκανε φοβερά πράγματα και οδήγησε την Παρί στο χορταστικό 6-1, στην κατά ένα γκολ δηλαδή μεγαλύτερη νίκη της στο Champions League.

Ο Νεϊμάρ έστησε τη φιέστα, ξεκινώντας με απ' ευθείας φαουλάρα (20') και με τη μία τελείωμα (22'). Πλέον ο λογαριασμός μόνο θα αυξανόταν επικίνδυνα εις βάρος των Σέρβων. Στο 37' ήταν η σειρά του Καβάνι για το 3-0, έχοντας και λίγη τύχη στο σουτ του. Ετσι έφτασε τα 33 γκολ γκολ στο θεσμό, πιάνοντας στην 15η θέση τον Φερνάντο Μοριέντες.

Οι Παριζιάνοι σπατάλησαν τεράστιες ευκαιρίες και ειδικά ο Μπαπέ που πάλευε να βρει δίχτυα. Ο Μενιέ έστρωσε τέλεια με το εξωτερικό και ο Ντι Μαρία έγραψε το καρέ (41'), ενώ έφτασε και η στιγμή του Μπαπέ (70') σε πάρε βάλε του Μπερνάτ, από φάση που ξεκίνησε σούπερ ξανά ο Νεϊμάρ. Ο τελευταίος είχε ακόμα μία φαουλάρα (81'), πιάνοντας τον Κακά με 30 γκολ στην κορυφή των Βραζιλιάνων σκόρερ του Champions League.

Ο ίδιος βέβαια έφτασε τα πέντε γκολ-φάουλ στη διοργάνωση και κανείς από το 2012-'13 που εκείνος εμφανίστηκε στην Ευρώπη, δεν έχει τόσα. Λίγο νωρίτερα ο Μαρίν (74') είχε βάλει το γκολ της τιμής για τους Σέρβους που έζησαν άσχημο black out στην Πόλη του Φωτός.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Αρεολά, Τιάγκο Σίλβα (76' Τσούπο-Μότινγκ), Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Μενιέ, Βεράτι, Ραμπιό, Ντι Μαρία, Μπαπέ (76' Κέρερ), Νεϊμάρ (82' Ντράξλερ), Καβάνι

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγιεβιτς): Μπόργιαν, Γιόβιτσιτς, Κρστιτς, Ντέγκενεκ, Μάριν, Κάουσιτς, Σίμιτς (46' Μπάμπιτς), Ρόντιτς, Στοΐκοβιτς, Μπεν Ναμπουάνε, Σάβιτς (46' Πάβκοβ, 73' Εμπεσίλιο).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα