Λιόν - Σαχτάρ Ντόνετκ 2-2

Gazzetta team
Λιόν - Σαχτάρ Ντόνετκ 2-2

bet365

Η Λιόν βρέθηκε να χάνει 0-2 νωρίς στο δεύθτερο μέρος από την Σαχτάρ, όμως επέστρεψε, έκανε το 2-2 και κράτησε την κορυφή του ομίλου.

Δύσκολο έργο στο κεκλεισμένων θυρών γήπεδό της είχε η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό, ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω με δύο γκολ, όμως κατάφερε να πάρει το 2-2 και να μην πετάξει στα σκουπίδια την τεράστια εκτός έδρας νίκη της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Στο 44' ο Ισμαΐλι γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο Ζούνιορ Μοράες με πλασέ από το πρώτο δοκάρι νίκησε τον Αντονι Λόπες στην κλειστή του γωνία και στο 55' ο ίδιος παίκτης με πανέμορφο συρτό curler από πλάγια θέση έκανε το 0-2. Ολα φάνηκε ότι παίρνουν καλό δρόμο για τους Ουκρανούς, όμως η Λιόν είχε ψυχή και γύρισε το ματς μέσα σε δύο λεπτά. Στο 70' ύστερα από σέντρα του Φεκίρ από αριστερά ο Μούσα Ντεμπελέ με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και στο 72' ο Αουάρ έκανε την ενέργεια ξανά από αριστερά και έκοψε για τον Ντουμπουά που από κοντά έκανε το 2-2. Δοκάρι είχαν στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι.

Λιόν (Μπρούνο Ζενεσιο): Λόπες, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Αουάρ, Ντεμπελέ (81' Κορνέ), Τραορέ (63' Ντεπάι), Ντιμπουά, Φεκίρ, Μεντί, Ντομπελέ (87' Πέπε Ντιόπ), Τουσάρ.

Σαχτάρ: (Πάουλο Φονσέκα): Πιατόβ, Κριτσόβ, Στεπανένκο, Τάισον, Μοράες (83' Καγιοντέ), Μάρλος (91' Φερνάντο), Αλαν (75' Κοβαλένκο), Ματβιγιένκο, Μαϊκόν, Ισμπαϊλι, Ρακίτσκι.

Η βαθμολογία (2 αγώνες)
1. Λιόν 4 (4-3)
2. Μάντσεστερ Σίτι 3 (3-3)
3. Σαχτάρ Ντόνετσκ 2 (2-2)
4. Χόφενχαϊμ 1 (3-4)

Επόμενη αγωνιστική (23/10)
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάντσεστερ Σίτι
Χόφενχαϊκμ - Λιόν

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα