ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

Γιώργος Καραμάνος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

bet365

Πληγωμένη, προβληματική, αναποτελεσματική. Η Βασίλισσα μέτρησε ακόμα μία κακή εμφάνιση, με την ΤΣΣΚΑ να τη νικάει 1-0 και να τη βυθίζει ακόμα περισσότερα στην κακή κατάστασή της.

Τεράστιες απουσίες (Σέρχιο Ράμος, Ισκο, Μαρσέλο, Μπέιλ), σοβαρό ντεφορμάρισμα, αρνητική αγωνιστική εικόνα με τον Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο. Ολα τα άσχημα είχε η Ρεάλ και τα έκανε ακόμα χειρότερα στη Μόσχα. Η τελευταία φορά που είχε ηττηθεί στη 2η αγωνιστική σε φάση ομίλων, ήταν το 1998 και τότε στο ίδιο γήπεδο, το «Λουζνίκι» (από τη Λοκομοτίβ τότε). Εκεί δηλαδή όπου την τιμώρησε αυτή τη φορά η ΤΣΣΚΑ με το 1-0.

Με περίεργη 11άδα (ντεμπούτο ο 22χρονος αριστερός μπακ, Ρεγκιλόν) βρέθηκε μόλις στα 64 δευτερόλεπτα να κυνηγάει το σκορ. Ο Βλάσιτς πήρε το δώρο του Κρόος και έβαλε το δεύτερο ταχύτερο γκολ στην άμυνα της Ρεάλ στην ιστορία της στο θεσμό (ο Μακάι με την Μπάγερν το 2007 στα 10 δεύτερα). Από εκεί και μετά οι Μαδριλένοι ανέβασαν ρυθμό, είχαν δύο δοκάρια με τους Καζεμίρο (29'), Μπενζεμά (40'), μα είδαν και τον Καρβαχάλ να αποχωρεί κουτσαίνοντας.

Σε όλη την επανάληψη ο αγώνας ήταν ένα διαρκές μονότερμα των πρωταθλητών Ευρώπης, που είχαν ακόμα ένα δοκάρι (89' Μαριάνο), έφτασαν την κατοχή μπάλας στο 72%, αλλά δεν βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης και μοιραία έπεσαν στην 3η θέση. Στις καθυστερήσεις ο Ακινφέεβ που έζησε κάτι σπάνιο, το να κρατήσει clean sheet (έχει δεχτεί γκολ στα 45 από τα 47 του στον θεσμό), αποβλήθηκε για διαμαρτυρία και δεν το χάρηκε.

* Η Ρεάλ δεν έχει νικήσει ποτέ στο «Λουζνίκι» (1 ισοπαλία, 3 ήττες)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Τσέρνοβ, Φερνάντες, Βλάσιτς, Τσάλοβ (78' Σίγκουρντσον), Ναμπάμπκιν, Μπιζόλ, Μπεσάο, Τζαγκόεβ (64'Εφρέμοβ), Αχμέτοβ, Ομπλιάκοβ (97' Κίρνατς)

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Νάτσο, Καρβαχάλ (43' Οντριοθόλα), Ρεγκιλόν, Καζεμίρο (58' Μόντριτς), Θεμπάγιος, Κρόος, Λούκας Βάθκεθ (58' Μαριάνο), Ασένσιο, Μπενζεμά.

6ος όμιλος
Βαθμολογία

1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (3-2)
2. Ρόμα 3 (5-3)
3. Ρεάλ Μαδρίτης 3 (3-1)
4. Πλζεν 1 (2-7)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0
Ρόμα – Πλζεν 5-0

Επόμενη αγωνιστική (23 Οκτωβρίου)
Ρεάλ Μαδρίτης – Πλζεν
Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα