Με... άγχος ο Αγιαξ! (vid)

Με... άγχος ο Αγιαξ! (vid)

Gazzetta team
Με... άγχος ο Αγιαξ! (vid)

bet365

Ο Αγιαξ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της Φορτούνα Σιτάρντ με 2-0. Βρήκε δίχτυα ο Ντόλμπεργκ.

Ο Αγιαξ αντέδρασε στην ήττα από την PSV και μετά την 7αρα στο κύπελλο, επικράτησε 2-0 της Φορτούνα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Ετσι, ο αντίπαλος της ΑΕΚ για το Champions League βρέθηκε στο -5 από την κορυφή. Εκτός έμεινε ο Ντε Γιονγκ, ωστόσο ο Ντε Λιχτ τέθηκε ξανά στη διάθεση του Τεν Χαγκ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν, ωστόσο έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Ζίγιετς, Τάντιτς και Ντε Λιχτ. Ο Ντόλμπεργκ πήρε τη θέση του Χούντελαρ με την έναρξη του β' μέρους, και στο 49΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η Φορτούνα πίεσε και θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά τόσο ο Λάζαρος Λάμπρου (είχε μπει ως αλλαγή) όσο και οι Βιντιγκάλ, Νοβάκοβιτς δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, με τον γκολκίπερ Ονανά να είναι σε εξαιρετική βραδιά. Αντίθετα, ο Αγιαξ είχε ουσία και στο 79' ο Ζίγιετς διαμόρφωσε το 2-0.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα