Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα 3-0

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα 3-0

bet365

Η Βασίλισσα ήταν σούπερ στην πρεμιέρα της στο φετινό Champions League, επικράτησε 3-0 της Ρόμα κι έδειξε πως έχει περάσει στη νέα μετα-CR7 εποχή!

Η Ρεάλ ήταν εντυπωσιακή και χωρίς... CR7, επικράτησε εύκολα 3-0 της Ρόμα και μπήκε ιδανικά στη φετινή διοργάνωση! Εξαιρετικός ο Μπέιλ, υπέροχο τέρμα του Μαριάνο που μπήκε αλλαγή. Απογοητευτική η Ρόμα, αποθεώθηκε από τους Μαδριλένους ο Μανωλάς.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς, Κρόος και Μπέιλ έδιναν ώθηση, ωστόσο δεν υπήρχε η ουσία για το γκολ. Τόσο ο Γερμανός στο 25ο λεπτό όσο και ο Ουαλός ένα λεπτό αργότερα δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ολσεν. Η Βασίλισσα συνέχισε την πίεση, με τους Τζιαλορόσι να είναι καλοί μόνο στο ανασταλτικό ματς. Ο Σουηδός γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός, κάτι που φάνηκε και στο 38ο λεπτό όταν έδιωξε υπέροχα το σουτ του Ισκο. Ωστόσο, ο Ισπανός είπε την... τελευταία λέξη, αφού στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με υπέροχη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος Ισπανός που πετυχαίνει φάουλ για τη Βασίλισσα στο Champions League (7 διαφορετικοί ξένοι τα 24 φάουλ της).

Το ξεκίνημα της επανάληψη βρήκε τους Μαδριλένους να πιέζουν ακόμα περισσότερο, αλλά η Ρόμα ήταν αυτή που είχε τη μεγάλη φάση. Ο Ουντέρ βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ, αλλά ο Νάβας με απίθανη επέμβαση κράτησε το μηδέν. Η Ρεάλ ανέβασε ρυθμό, πίεσε περισσότερο και απάντησε με τον Μπέιλ στο 50ο λεπτό, όμως το σουτ κατέληξε άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ουαλός ήταν πιο ουσιαστικός, υποδέχθηκε την υπέροχη ασίστ του Μόντριτς, άφησε πίσω του τον Μανωλά και πέτυχε το 2-0. Η Βασίλισσα είχε τον απόλυτο έλεγχο, ενώ ο Νάβας ήταν εντυπωσιακός και στη σουτάρα του Περότι. Ασένσιο και Μαριάνο πήραν θέση στο ματς, έδωσαν μεγαλύτερη ώθηση και αποθεώθηκαν. Ο πρώτος σε μια μεγάλη ενέργεια άγγιξε το γκολ, αλλά το νέο μεταγραφικό απόκτημα ήταν αυτός που σκόραρε στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το 3-0!

Ρεάλ (Λοπετέγι): Νάβας, Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς (85' Σεμπάγιος), Κρόος, Καζεμίρο, Ισκο, Μπενζεμά (62' Ασένσιο), Μπέιλ (73' Μαριάνο Ντίας)

Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Φάτσιο, Μανωλάς, Ντε Ρόσι, Ν' Ζονζί (69' Σικ), Φλορέντσι, Ουντέρ, Ζανιόλο (54' Πελεγκρίνι), Τζέκο, Ελ Σαραουί (62' Περότι)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα