Μπριζ - Ντόρτμουντ 0-1

Gazzetta team
Μπριζ - Ντόρτμουντ 0-1

bet365

Η Ντόρτμουντ απέδρασε με νίκη 1-0 από το Βέλγιο επί της Μπριζ με τυχερό γκολ του Πούλισιτς στο 85'.

Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε πολύ στο Βέλγιο, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, αλλά κατάφερε να φύγει με νίκη 1-0 επί της Μπριζ με δόση τύχης και σκόρερ τον Πούλισιτς στο 85’. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά έπεσαν πάνω στον φορμαρισμένο Μπούρκι, που κράτησε το 0-0 για τους Βεστφαλούς μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Φαβρ σοβαρεύτηκαν, βελτιώθηκαν, απείλησαν περισσότερο, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν. Έπρεπε να έρθει ο Πούλισιτς, που προέρχεται από τραυματισμό, από τον πάγκο στο 69’ για να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 85’ με μεγάλη δόση τύχης, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Μίτροβιτς για να κάνει το τελικό 0-1 και να δώσει τους τρεις βαθμούς στην Μπορούσια.

Μπριζ (Ιβάν Λέκο): Λέτιτσα, Πουλέν, Ριτς, Μίτροβιτς, Ντένσβιλ, Γκρόνεβελντ (76’ Ντένις), Βόρμερ, Βάνακεν, Βλιέτινκ (56’ Κόολς), Γουέσλεϊ, Βόσεν (82’ Οπεντά)

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Σμέλτσερ, Ακάντζι, Ντιαλό, Πίσεκ, Βάιγκλ (84’ Νταούντ), Βίτσελ, Γκέτσε (62’ Καγκάβα), Βολφ, Σάντσο (69’ Πούλισιτς), Ρόις

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα