Πασχαλάκης: «Είμαστε άνθρωποι, θα γίνουν και λάθη»

Πασχαλάκης: «Είμαστε άνθρωποι, θα γίνουν και λάθη»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Είμαστε άνθρωποι, θα γίνουν και λάθη»

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης απολογήθηκε για το λάθος του στο 1-2 και τόνισε πως όλοι παραμένουν ενωμένοι και στα δύσκολα...

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

Για την φάση του πέναλτι: «Προσπαθώ να προλάβω την μπάλα να μη βγει κόρνερ, προσπάθησα να μην περάσει η μπάλα την γραμμή και έγινε αυτό που έγινε. Μετά είχε το πλεονέκτημα ο αντίπαλος είχε πρόσωπο στο τέρμα, έπρεπε να αντιδράσω».

Για τον αποκλεισμό: «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Έχουμε πει ο, τι όπως είμαστε ενωμένοι στα εύκολα πρέπει να είμαστε και στα δύσκολα. Είμαστε άνθρωποι, σίγουρα θα γίνουν και λάθη, δεν μ' αρέσει όπως εξελίχθηκε η φάση...»

Για το Europa League: «Όλα είναι εμπειρίες σίγουρα μας κάνει πιο δυνατούς. Έχουμε το Europa League, θέλαμε να περάσουμε στο Champions League, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το 2-0 με τον Λημνιό, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά, είμαστε μια οικογένεια οποιοσδήποτε κάνει λάθος τον στηρίζουμε, συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό. Αώο αύριο θα πρέπει να δούμε τον στόχο του Europa League».

Για το χειροκρότημα του κόσμου: «Ο κόσμος ήταν μαγικός από το ζέσταμα κιόλας. Πάθαμε πλάκα! Δεν σταμάτησε να φωνάζει από τα πρώτα λεπτά μέχρι το τέλος, τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε δίπλα μας»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα