Τέταρτος αποκλεισμός στην Τούμπα μετά από 1-1 εκτός έδρας

Τέταρτος αποκλεισμός στην Τούμπα μετά από 1-1 εκτός έδρας

Gazzetta team
Τέταρτος αποκλεισμός στην Τούμπα μετά από 1-1 εκτός έδρας

bet365

Όπως με τις Σάλκε και Άγιαξ (δις), έτσι και με τη Μπενφίκα. Για τέταρτη φορά στην πορεία του προς τους ομίλους του Champions League, ο ΠΑΟΚ αποκλείεται στο γήπεδο της Τούμπας, μετά από ισοπαλία με 1-1 στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το τελικό 1-4 ισοπέδωσε τα όνειρα του ΠΑΟΚ για συμμετοχή για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League, σε ένα έργο που οι θεατές της Τούμπας έχουν ξαναδεί αρκετές φορές.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πάρει ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας σε πορεία για τα «αστέρια» τέσσερις φορές και αποκλείστηκε και τις τέσσερις (Άγιαξ 2010 και 2016, Σάλκε 2013 και Μπενφίκα 2018).

Πρώτη φορά ήταν με τον Άγιαξ (2010/11). Οι Θεσσαλονικείς απέσπασαν το 1-1 στην Ολλανδία, όμως το 3-3 στην Τούμπα τους άφησε εκτός.

Σειρά είχε η σύγκρουση με τη Σάλκε (2013/14), όταν μετά το 1-1 στο Γκέλζενκίρχεν ήρθε η ήττα με 2-3 στη Θεσσαλονίκη.

Το κακό... τρίτωσε ξανά με τον Αίαντα (2016/17), αφού την ισοπαλία (1-1) στο Άμστερνταμ ακολούθησε η ήττα με 2-3 εντός έδρας και ο αποκλεισμός «σκέπασε» ξανά την Τούμπα.

Έτσι ούτε φέτος, μετά το γκολ του Ουάρντα και το θετικό αποτέλεσμα στο Ντα Λουζ, δεν βρέθηκε τρόπος να «σπάσει» η κατάρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα