Ραντεβού στην Γαλλία για Νάρσινγκ!

Ραντεβού στην Γαλλία για Νάρσινγκ!

Γιώργος Τσακίρης
Ραντεβού στην Γαλλία για Νάρσινγκ!

bet365

Άνθρωπος της Α.Ε.Κ. ταξίδεψε στην Νίκαια προφανώς για συνάντηση στα γραφεία του Ραϊόλα και με σκοπό να τελειώσει το θέμα του διεθνούς Ολλανδού εξτρέμ...

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα ΠΑΟΚ - Μπενφίκα, αν o Ουάρντα σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των δύο προσθηκών της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει (ξεχωριστά απ' την υπόθεση Γιαννιώτα) με τους ανθρώπους της να πατάνε γκάζι για την υλοποίησή τους αφού ήδη έχουν αργήσει. Ειδικότερα την υπόθεση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ για τον οποίο ενημερωθήκατε αποκλειστικά από τούτο το site την περασμένη Παρασκευή (όπως και τους Ραντόγια για τα χαφ και Φελίπε Πιρές για ενναλακτική ακραίου μέσου) ότι συνιστά τον εκλεκτό των "κιτρινόμαυρων" για το φτερό της επίθεσής τους.

Τα παραπάνω αποδεικνύονται από το γεγονός ότι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, στέλεχος της ΑΕΚ βρέθηκε στην Νίκαια της Γαλλίας!

Πιο συγκεκριμένα ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την πρωταθλήτρια πέταξε στην αρχή της εβδομάδας (την Δευτέρα που πέρασε, 27/08) για την Γαλλία και την Νίκαια και προφανώς από κει θα πήγαινε στο Μονακό για να συναντηθεί είτε με τον Ραϊόλα είτε με συνεργάτες του. Κι αυτό διότι εκεί (σ.σ.: στο Μονακό) βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας του συγκεκριμένου ατζέντη.

Προφανώς στόχος είναι η ολοκλήρωση των συζητήσεων και η επίτευξη οριστικής συμφωνίας για τον Λουτσιάνο Νάρσινγκ ο οποίος αποτελεί τη μια από τις δύο μεταγραφές που έχουμε κατ' επανάληψη γράψει ότι έχει αποφασιστεί να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ σ' αυτό το δεύτερο κομμάτι του αγωνιστικού της σχεδιασμού...

Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση έχει φτάσει σε συμφωνία για τον 27χρονο Ολλανδό ακραίο επιθετικό με το club στο οποίο ανήκει, την Σουόνσι. Μάλιστα το deal με τους Ουαλούς και την πρωταθλήτρια για την αγορά του Νάρσινγκ έχει κλείσει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Αλλά δεν ήταν αρκετό για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εννοείται πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αφού παρουσιάζεται από το ρεπορτάζ να έχουν αλλάξει σε κάποιο βαθμό τα οικονομικά δεδομένα από την πλευρά του εκπροσώπου του Νάρσινγκ. Έχει όμως ξεχωριστή σημασία το ταξίδι αυτό και θα σημαίνει όπως και να 'χει το τέλος της υπόθεσης.

Όπως έχουμε αποκαλύψει στο ενδεχόμενο που δεν προχωρήσει του εκλεκτού της ΑΕΚ (σ.σ.: του Νάρσινγκ) υπάρχουν περιπτώσεις που εξετάζονται καιρό, όπως αυτή του Φελίπε Πιρές της Χόφενχάιμ που διαβάσατε επίσης μόνο εδώ... Δεν είναι όμως μόνο αυτός!

Aξίζει να σημειωθεί ότι από το Ισραήλ επαναφέρουν την περίπτωση του Όγκου για τα χαφ της Μπερ Σεβά για τον οποίο είχαμε ενημερώσει ότι είχε προταθεί αλλά η Ένωση δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα αφού είχε προτεραιότητα (παραμένει δύσκολο αλλά δεν έχει... καεί εντελώς) τον Ραντόγια ενώ υπήρχε και η περίπτωση του Αγκου από την Πόρτο...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα