«Θρίλερ» στον δρόμο για τ' αστέρια!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Θρίλερ» στον δρόμο για τ' αστέρια!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα περιμένει ματς... ακατάλληλο για καρδιακούς στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπενφίκα, ενώ προβλέπει πως και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν.

Γεια σας φίλοι μου!

Μετά την σπουδαία πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League (1-1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Βίντι), έρχεται η σειρά του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη στην αρχή πέταξαν εκτός την Σέλτικ του Ρότζερς και το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε απέναντι στους πρωταθλητές Ουγγαρίας. Η «Ένωση» θα κουνήσει ξανά το... σεντόνι.

Ο άλλος εκπρόσωπος της Ελλάδας, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί την Μπενφίκα στην κατάμεστη Τούμπα και φιλοδοξεί να... πετάξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η έδρα του, τον έχει... πληγώσει πολλές φορές στο παρελθόν στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και αυτό ελπίζει να το αλλάξει.

Η ομάδα του Λουτσέσκου πέρασε δύσκολες στιγμές στην Πορτογαλία, με την Μπενφίκα να χάνει πολλές ευκαιρίες και τον Πασχαλάκη να κρατάει όρθιο τον ΠΑΟΚ.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης κινδύνευσε μετά το 1-0 στο τέλος του ημιχρόνου, όμως άντεξε στην πίεση της παρέας του Βλαχοδήμου και με τον Ουάρντα πήραν ένα πολύτιμο 1-1.

Πλέον όλα θα κριθούν στην Τούμπα (22:00, Cosmote Sport 1). Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει τόσο την Βασιλεία όσο και την Σπαρτάκ σε προηγούμενους γύρους, αλλά κακά τα ψέματα, η Μπενφίκα διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα από τους Ελβετούς και τους Ρώσους.

Ο γεροΓιοβάισα βρίσκεται ακόμα σε διακοπές του μαζί με την αγαπημένη του Σβετλάνα και πίνει τα κοκτέιλ του, αλλά δεν γινόταν να σας αφήσει χωρίς προβλέψεις.

Θεωρώ πως θα είναι δύσκολο να μην βρουν δίχτυα οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει και στα δύο ματς της Τούμπας στη διοργάνωση, ενώ σε κανένα από αυτά τα ματς δεν μπόρεσε να κρατήσει το 0 πίσω.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το goal/goal είναι πολύ δελεαστικό αφού έχει 1.85 απόδοση και δεν γίνεται να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Πάμε για γκολάκια αύριο. Οι γηπεδούχοι πλην του Μπίσεσβαρ δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, ενώ στον αντίποδα ο Βιτόρια θα έχει στη διάθεση του Σάλβιο που δεν έπαιξε στο πρώτο ματς.

Θεωρώ πως το over 2.5 στο 2.05 έχει τη γλύκα του και σας φωνάζει να το... χτυπήσετε.

«Θρίλερ» προβλέπω μέχρι το τέλος φιλαράκια μου. Όσοι έχουν προβλήματα με την καρδιά τους, να προσέχουν πολύ γιατί θα είναι μεγάλη η νύχτα!

Καλή τύχη σε όλους. Ο «γεράκος» αναζητά άλλο ένα ταμειάκι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα