Πρόγραμμα επανένταξης για «Τσίγκρι» και Λόπες!

Πρόγραμμα επανένταξης για «Τσίγκρι» και Λόπες!

Gazzetta team
Πρόγραμμα επανένταξης για «Τσίγκρι» και Λόπες!

bet365

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των δυο ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Κ. τη στιγμή που ο Μάνταλος δούλεψε σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης...

Το σημαντικό γεγονός της προπόνησης των πρωταθλητών που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στα Σπάτα είναι η έναρξη προγράμματος σταδιακής επανένταξης που ξεκίνησαν τόσο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όσο και ο Έλντερ Λόπες. Οι δυο ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, κάτι όμως που δύσκολα θα αφορά την αναμέτρηση με την Βίντι.

Την ίδια ώρα ο Πέτρος Μάνταλος γυμνάστηκε -όπως αναμενόταν- κανονικά και αν συνεχίσει χωρίς πρόβλημα θα συνιστά φαβορί για επιστροφή στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Όπως ενημέρωσαν από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ: «Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. O Ελντερ Λόπες και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα σταδιακής επανένταξης. Τη θεραπεία του συνέχισε και ο Λούκας Μπογέ. Ο Πέτρος Μάνταλος προπονήθηκε κανονικά.

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 7 μμ. στα Σπάτα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα