Έντονη δυσαρέσκεια στη Ρεάλ για Ρονάλντο

Έντονη δυσαρέσκεια στη Ρεάλ για Ρονάλντο

Gazzetta team
Έντονη δυσαρέσκεια στη Ρεάλ για Ρονάλντο

bet365

Στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι δυσαρεστημένοι με τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο αμέσως μετά τον τελικό, ωστόσο δεν ήταν κάτι που ξάφνιασε τη διοίκηση του συλλόγου.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμά της η Marca, στα αποδυτήρια της Ρεάλ επικρατεί δυσαρέσκεια για τη χρονική στιγμή που προτίμησε ο Ρονάλντο να αφήσει τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του, στρέφοντας όλη την προσοχή πάνω του τη στιγμή που η ομάδα πανηγύριζε την κατάκτηση του Champions League.

Τουλούζ - Αζαξιό με 180+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Οι συμπαίκτες του Ρονάλντο δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι αυτές τις δηλώσεις και γενικότερα το κλίμα που επικρατεί με τον CR7 εντός ομάδας δεν είναι θετικό.

Την ίδια πολύ αρνητική εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις αυτές και στη διοίκηση της Ρεάλ, αν και ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν... έπεσε από τα σύννεφα, γνωρίζοντας εδώ και καιρό ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλει αύξηση στο συμβόλαιό του.

Πλέον αναμένονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Άλλωστε και ο ίδιος ο Ρονάλντο ανακοίνωσε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα μιλήσει και θα ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με το μέλλον του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα