Καρεμπέ: «Η Ρεάλ είναι... έξτρα galacticos!»

Gazzetta team
Καρεμπέ: «Η Ρεάλ είναι... έξτρα galacticos!»

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τον μεγάλο τελικό και τόνισε ότι παρά τους επιθετικούς κινδύνους της Λίβερπουλ, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με το Champions League.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μαζί με τον Φερνάντο Μοριέντες αποτελούν τους δύο μεγάλους καλεσμένους στο «City of Champions» της Heineken στο Ζάππειο! Οι δύο τους μίλησαν σε διάφορα ΜΜΕ το πρωί του Σαββάτου, κάνοντας... προθέρμανση για τον μεγάλο τελικό!

«Για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είναι εύκολο. Η Λίβερπουλ έχει τρεις παίκτες στην επίθεση, τον Σαλάχ, τον Μανέ και τον Φιρμίνο, που κάνουν τη διαφορά. Ο Ράμος στην άμυνα πρέπει να είναι προσεκτικός, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα έχει την εμπειρία στους τελικούς να παίρνει νίκες. Υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και το Champions League», τόνισε ο Καρεμπέ στη Marca, που είχε απεσταλμένο στην Αθήνα για το event.

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ με 300+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Όσον αφορά τον Ζιντάν και το επίτευγμά του να φτάσει σε τρεις σερί τελικούς, κατακτώντας τους δύο, ο Καρεμπέ είπε: «Είναι τρομερό να φτάσεις σε τρεις σερί τελικούς. Είναι μια ομάδα που ξεπερνά τον θρύλο, ξεπερνά τον όρο galactico. Είναι...έξτρα galactico. Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη μέρα, ο Ζιντάν κάνει καταπληκτική δουλειά. Έχει αφήσει τη σφραγίδα του», τόνισε προσθέτοντας: «Όταν αποφάσισε να γίνει προπονητής, σκέφτηκα ότι θα έχει επιτυχία. Προετοιμάστηκε από τη βάση, δούλεψε στην ακαδημία πριν φτάσει στην πρώτη ομάδα. Τον βλέπω στον αγωνιστικό χώρο το ίδιο ανταγωνιστικό με την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής.

Ποτέ δεν θέλει να χάσει και πάντα ψάχνει την τελειότητα. Όταν ήταν παίκτης έμενε στις προπονήσεις για να δουλέψει και να βελτιώσει τα κοντρόλ του, τις πάσες του. Και τώρα κάνει το ίδιο με τους παίκτες του».

Όσον αφορά τον μεγάλο τελικό και τις επιλογές του Ζιζού είπε: «Νομίζω ότι θα παίξει ο Μπενζεμά. Τα πήγε καλά απέναντι στη Μπάγερν, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μακάρι να το επαναλάβει στον τελικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα