Χιμένεθ: «Ο Μανωλάς μου θυμίζει τον Σέρχιο Ράμος»

Δημήτρης Βέργος
Χιμένεθ: «Ο Μανωλάς μου θυμίζει τον Σέρχιο Ράμος»

bet365

Δηλώσεις στην Ισπανία για τον Κώστα Μανωλά έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ πλέκοντας το εγκώμιο του Έλληνα αμυντικού της Ρόμα.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μαρσέιγ - Λειψία, αν ο o Μήτρογλου σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μανωλάς συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα για το τρίτο γκολ που χάρισε την πρόκριση στη Ρόμα εις βάρος της Μπαρτσελόνα και αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο συζήτησης στο Champions League.

Δηλώσεις για την αξία του Έλληνα αμυντικού έκανε και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ στην εφημερίδα Marca, με τον Σεβιγιάνο τεχνικό να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μανωλά, τον οποίο είχε παίκτη στην πρώτη του θητεία στην Ένωση.

«Ήταν ένα ακατέργαστο διαμάντι με απίστευτες ικανότητες. Είχε δύναμη και ταχύτητα όσο λίγοι, αλλά δεν μπορούσε να κοντρολάρει τον εαυτό του. Μου θύμιζε τον Σέρχιο Ράμος στην ακαδημία της Σεβίλλης, και κυρίως στη δύναμη του. Επίσης είναι γρήγορος όσο ο Βαράν. Τον βλέπω ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου», ανέφερε αρχικά ο Χιμένεθ, ο οποίος πρόσθεσε ότι προσπάθησε να φέρει τον Μανωλά όταν ήταν στη Σαραγόσα.

«Είχα προσπαθήσει να τον πάρω στη Σαραγόσα, αλλά δεν ήταν δυνατό να κλείσει η μεταγραφή του, ενώ επίσης είχα δώσει γι' αυτόν καλές συστάσεις και στη Σεβίλλη», υπογράμμισε ο Χιμένεθ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα