Μπεσίκτας - Μπάγερν 1-3

Gazzetta team
Μπεσίκτας - Μπάγερν 1-3

bet365

Η Μπάγερν ήταν... σούπερ και στην Κωνσταντινούπολη, επικράτησε 3-1 της Μπεσίκτας (8-1) και πάει αεράτη στα προημιτελικά του Champions League! Ρεκόρ για Χάινκερ και Βαυαρούς.

Μετά το 5-0 στο Μόναχο, η Μπάγερν ήταν εξαιρετική και στην Κωνσταντινούπολη, επικράτησε 3-1 της Μπεσίκτας και βρέθηκε χαλαρά στα προημιτελικά του Champions League. Η 11η συνεχόμενη νίκη στη διοργάνωση επί των ημερών του Γιουπ Χάινκες συνιστά ρεκόρ για τον Γερμανό προπονητή και την ομάδα του.

Ποτέ στην ιστορία της διοργάνωσης δεν είχε γίνει ανατροπή του 5-0 και η Μπεσίκτας αναζητούσε μόνο θαύμα για να ελπίζει σε πρόκριση! Αυτή η Μπάγερν όμως δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο και το απέδειξε στη ρεβάνς της Πόλης. Οι Βαυαροί μπήκαν πολύ δυνατά, δεν επηρεάστηκαν από την καυτή ατμόσφαιρα και στο 18ο λεπτό άνοιξαν το σκορ! Ο Μίλερ έκανε τη σέντρα και ο Τιάγκο Αλκάνταρα εύκολα με προβολή πέτυχε το 1-0! Αλλωστε, ήταν το 100ο γκολ της Μπάγερν τη σεζόν 2017-18 σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Βαυαροί είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, δεν άφησαν στους Τούρκους το δικαίωμα να απειλήσουν και η μοναδική φάση προήλθε από λάθος της άμυνας. Στο 44΄ο Γκιονούλ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Χούμελς έσωσε την ομάδα του. Μελανό σημείο για τη Μπάγερν ο τραυματισμός του Τιάγκο και η αποχώρησή του.
Σούπερ και το ξεκίνημα της ομάδας στο β' μέρος, αφού στο 46ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Ραφίνια, ο Γκιονούλ με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! Η Μπεσίκτας ανέβασε ρυθμό μετά το 55', πίεσε ψηλά και στο 59' από λάθος του Αλάμπα, ο Λοβ πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν στο 69' να ισοφαρίσουν, αλλά ο Πεκτεμέκ από πλεονεκτική θέση δε βρήκε δίχτυα. Η Μπάγερν βρήκε λύσεις, δεν αντιμετώπισε άλλο πρόβλημα, ενώ στο 84' ήρθε και το τρίτο τέρμα. Ο Χάμες άνοιξε ιδανικά την άμυνα, ο Αλάμπα έκανε τη σέντρα και ο Βάγκνερ διαμόρφωσε το 3-1.

Μπεσίκτας: (Σενιόλ Γκιουνές): Ζενγκίν, Κουαρέσμα, Οζιακούπ, Πεκτεμέκ, Μεντέλ, Λανς (60΄ Ταλίσκα), Αρσλάν (60΄ Χάτσινσον), Ουϊσάλ, Λοβ (75΄ Μπάμπελ), Γκιονούλ, Ερκίν

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλριχ, Χούμελς (46΄ Σούλε), Τιάγκο (35΄ Χάμες), Ριμπερί, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι (68΄ Βάγκνερ), Ραφίνια, Μπόατενγκ, Βιδάλ, Μίλερ, Αλάμπα

Бешикташ - Бавария. Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18. 1/8 финала. 2-й матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα