Μάντσεστερ Σίτι – Βασιλεία 1-2

Μάντσεστερ Σίτι – Βασιλεία 1-2

Μάντσεστερ Σίτι – Βασιλεία 1-2

bet365

Εχοντας το 0-4 του πρώτου αγώνα, οι Πολίτες μπήκαν με πολλές αλλαγές και καθόλου ρυθμό, με τους Ελβετούς να αποκλείονται τιμητικά, κάνοντας ανατροπή (1-2) στο Μάντσεστερ.

Στο πρώτο παιχνίδι τα είχε κάνει όλα τέλεια και είχε πάρει το 0-4.Εχοντας καθαρίσει λοιπόν την πρόκριση, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, αλλά τελικά το πλήρωσε. Η ήττα με ανατροπή 1-2 από τη Βασιλεία μπορεί ουσιαστικά να ήταν αναίμακτη, αλλά άφησε άσχημη γεύση για τη Σίτι, με τους Ελβετούς να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση και να αποχαιρετούν τη διοργάνωση τιμητικά.

Οι Πολίτες αν και δεν μπήκαν καλά, προηγήθηκαν νωρίς. Ο Σανέ έκανε το σλάλομ και ο Σίλβα σέρβιρε πάρε βάλε στον ολομόναχο Γκάμπριελ Ζέσους. Ωστόσο, τα λάθη στην άμυνά της έφεραν γρήγορα την ισοφάριση (16') με το κοντινό βολέ του Ελιουνούσι. Το παιχνίδι δεν απέκτησε ποτέ ρυθμό και αγωνιστικές συγκινήσεις, αλλά η Βασιλεία έπειτα από φοβερή ενέργεια του Ελιουνούσι και τρομερή βολίδα στην κλειστή γωνία ψηλά από τον Λανγκ (71') πήρε τη νίκη.

Το χειρότερο όμως για τη Σίτι είναι ότι της χάλασε ένα εκπληκτικό σερί 37 αγώνων εντός σε όλες τις διοργανώσεις που κρατούσε από το Δεκέμβριο του 2016). Το γκολ του Ζέσους πάντως έβαλε τους Πολίτες στο γκρουπ των 26 ομάδων που έχουν σκοράρει 100 γκολ και πάνω στο Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Μπράβο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντανίλο, Ζίντσενκο, Γιάγια Τουρέ, Γκουντογκάν (66' Ντίαθ), Φόντεν, Μπ. Σίλβα, Σανέ, Γκάμπριελ Ζέσους

Βασιλεία (Ράφαελ Βικί): Βάτσλικ, Λακρουά, Λανγκ, Φράι, Ζούφι, Σουτσί, Ομπερλάν (74' Φαν Βόλφσφινκελ), Ντιέ, Ελιουνούσι, Ριβέρος, Μπούα (67' Στόκερ).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα