Σαχτάρ – Ρόμα 2-1

Σαχτάρ – Ρόμα 2-1

Γιώργος Καραμάνος
Σαχτάρ – Ρόμα 2-1

bet365

Η Ρόμα προηγήθηκε, αλλά οι Ουκρανοί που έκαναν φοβερό β' μέρος, έβαλαν γκολάρες για το 2-1, ενώ άξιζαν μεγαλύτερο προβάδισμα.

Ηταν πολύ ωραίο παιχνίδι και ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Εκεί η Ρόμα προηγήθηκε, έβγαλε φάσεις, έπαιζε εξαιρετικά. Ξαφνικά όμως στην επανάληψη κατέρρευσε. Η Σαχτάρ που μπήκε φουριόζα, άξιζε την ανατροπή που πέτυχε, ενώ θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο προβάδισμα από το τελικό 2-1, το οποίο αφήνει ανοικτούς τους λογαριασμούς για τη ρεβάνς του «Ολίμπικο».

Στο 6' ο Πιατόβ έβγαλε στη γραμμή την προβολή του Τζέκο, αλλά ο Βόσνιος φορ πέρασε τέλεια κάθετη τρύπα και ο Ουντέρ (42') πετάχτηκε, πλάσαρε όχι τόσο καλά, με τον Πιατόβ να μην τον αποτρέπει από το να συνδυάσει ντεμπούτο με γκολ στο Champions League. Ωστόσο, στο 52' από 40άρα μπαλιά του Ρακίτσκι από την άμυνα, ο Φερέιρα έτρεξε στην πλάτη της άμυνας, έσκασε ποδιά στην κίνηση στον Μανωλά και νίκησε τον Αλισον.

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο πάντως είχε δύο εκπληκτικές επεμβάσεις απέναντι σε Μάρλος (55') και Τάισον (63'). Λίγο αργότερα όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στην τρομερή εκτέλεση φάουλ του Φρεντ στο παράθυρο, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να κλειδώνει την ανατροπή. Η Ρόμα δεν είχε αντιδράσεις σε όλα αυτά και στο 93' ήταν ο Μπρούνο Πέρες που τη γλίτωσε από το τρίτο πεσμένος πάνω στη γραμμή.

Σαχτάρ (Πάουλο Φοσνέκα):
Πιατόβ, Κριβστόβ (45' Ορντέτς), Μπούτκο, Στεπανένκο, Ρακίτσκι, Φρεντ,Ισμαΐλι, Φερέιρα, Μπερνάρντ (90' Κοβαλένκο), Μάρλος, Τάισον

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Φάτσιο, Μανωλάς, Φλορέντσι (73' Μπρούνο Πέρες), Κολάροφ, Στρούτμαν, Ναϊνγκολάν (83' Ντεφρέλ), Ντε Ρόσι, Ουντέρ (73' Ζέρσον), Περότι, Τζέκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα