Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

Gazzetta team
Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

bet365

Η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 την Παρί, όμως οι Παριζιάνοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου, αφήνοντας δεύτερους τους Βαυαρούς.

Κάθε μέρα και νέα μία νέα έκπληξη* σε περιμένει στο Ημερολόγιο Προσφορών* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Μπάγερν έψαχνε νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά επί της Παρί για να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει εκδίκηση για το 3-0 του πρώτου γύρου, κερδίζοντας με 3-1 τους Παριζιάνους.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα με τον Λεβαντόφσκι μόλις στο 8’. Το ματς ήταν ανοιχτό από την αρχή μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν πολύ επικίνδυνα στην κόντρα, αλλά τους Βαυαρούς να βρίσκουν και πάλι δίχτυα στο 37’ με τον Τολισό. Οι παίκτες του Χάινκες πίστεψαν ότι μπορούν να καλύψουν τη διαφορά της ήττας στο Παρίσι, αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης ουσιαστικά όλα τελείωσαν.

Στο 50’ ο Μπαπέ με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-1 και οι γηπεδούχοι πλέον έψαχναν άλλα τρία τέρματα. Οι Βαυαροί είχαν την υπεροχή, αλλά η επόμενη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε με τον Ντράξλερ για την Παρί στο 60’, αλλά στο 69’ ο Τολισό ήταν εκείνος που βρήκε και πάλι δίχτυα έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Κομάν. Μέχρι εκεί, όμως, καθώς τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι Παριζιάνοι κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα (85’ Ραφίνια), Ρούντι, Τολισό, Κομάν, Χάμες (83’ Βιδάλ), Ριμπερί (67’ Μίλερ), Λεβαντόφσκι

Παρί (Ουνάι Έμερι): Αρεολά, Αλβες, Σίλβα (72’ Κιμπέμπε), Μαρκίνιος, Κουρζάβα, Ραμπιό, Βεράτι, Ντράξλερ (90+1’ Λο Σέλσο), Νεϊμάρ, Μπαπέ, Καβάνι

Τελική βαθμολογία

1. Παρί 15 (25-4)
2. Μπάγερν 15 (13-6)
3. Σέλτικ 3 (5-18)
4. Άντερλεχτ 3 (2-17)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα