Ο «ιπτάμενος» Καράδαης

Δημήτρης Τομαράς
Ο «ιπτάμενος» Καράδαης

bet365

Τις… πτήσεις της ζωής του έκανε στον αγώνα με την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία για την Youth League ο κίπερ της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Χρήστος Καράδαης.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Γουέστ Χαμ – Λέστερ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού εκτός από το πέναλτι που έπιασε είχε πολλές σπουδαίες επεμβάσεις και έδειξε πως διαθέτει προσόντα για να εξελιχθεί και να πετύχει τα όνειρα του. Ο Χρήστος Καράδαης που έχει γεννηθεί στη Δράμα στις 26/1/1999 είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2014 και έχει παίξει στις ομάδες Κ-16, Κ-17 και Κ-20. Στο ματς με την Μπαρτσελόνα στον Πειραιά όπως και σε αυτό με την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία ήταν βασικός και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι ένα παιδί ταπεινό, της δουλειάς και της υπομονής. Είναι μέλος τρίτεκνης οικογένειας και έχει ως πρότυπο τον αδελφό του Τάσο Καράδαη ο οποίος είναι επαγγελματίας τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί και με τον Άρη Θεσσαλονίκης στην Super League.

«Τον θαυμάζω για την υπομονή του και γιατί είναι μαχητής. Πάντα ήθελα να του μοιάσω», λέει ο Χρήστος ο οποίος υπέγραψε και εκείνος επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό το 2016 μαζί με τον Δημήτρη Σκαφίδα και τον Ιάσων Γαβαλά. Ο Χρήστος μένει στους ξενώνες στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και πλέον σπουδάζει προπονητική στο ΙΚΕ ΑΛΦΑ. Την περίοδο 2016-17 τελείωσε το σχολείο του το οποίο ήταν το 1ο ΕΠΑΛ Πειραιά. Είχε ως «κατεύθυνση» την Γεωπονική και ήταν και πρόεδρος στο 15μελές στο σχολείο του.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα