Άντερλεχτ - Μπάγερν 1-2

Gazzetta team
Άντερλεχτ - Μπάγερν 1-2

bet365

Η Μπάγερν κέρδισε δύσκολα με 2-1 την Άντερλεχτ και θα υποδεχθεί την Παρί στο φινάλε στον... τελικό κορυφής του ομίλου.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις στη Novibet (21+)!

Η Μπάγερν έφυγε με νίκη 2-1 από τις Βρυξέλλες επί της Άντερλεχτ χάρη στις αποκρούσεις του Ούλραϊχ και στα γκολ των Λεβαντόφσκι, Τολισό, για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρώτη θέση, αν ανατρέψει το 3-0 από την Παρί στο φινάλε του ομίλου στο Μόναχο.

Τα πρώτα 45’ ανήκαν στους γηπεδούχους, που πίεσαν εντυπωσιακά ψηλά και έβαλαν πολύ δύσκολα στους Βαυαρούς. Μόλις στο 8’ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την Άντερλεχτ, όταν ο Τεόντορτσικ βγήκε τετ α τετ με τον Ούλραϊχ, αλλά ο τελευταίος τον νίκησε. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έσωσε την Μπάγερν σε αρκετές περιπτώσεις στο πρώτο μέρος, με τους Απιά (22’), Τεόντορτσικ (30’, 39’), Σπάγιτς (27’) και Γκέρκενς (40’) να μην μπορούν να ανοίξουν το σκορ και να το πληρώνουν στην επανάληψη.

Στο 51’, ουσιαστικά με την πρώτη τους ευκαιρία, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Λεβαντόφσκι να κάνει το 0-1 έπειτα από ασίστ του Τολισό. Οι Βέλγοι άργησαν να συνέλθουν μετά το σοκ και το παιχνίδι άνοιξε και πάλι μετά το 60’, με τις ευκαιρίες αυτή τη φορά να χάνονται εκατέρωθεν και τον Χανί να κάνει το 1-1 στο 63’! Δεν έμελλε, όμως, η Άντερλεχτ να κάνει την μεγάλη ανατροπή, με τον Τολισό να κάνει το τελικό 1-2 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κίμιχ.

Άντερλεχτ (Χάιν Φανχάεζεμπρουκ): Σελς, Ντεσάχτ, Μποτζί, Σπάγιτς, Απιά, Κουμς, Ντεντόνκερ, Τρεμπέλ, Χανί (71’ Μπρούνο), Γκέρκενς (65’ Ονιεκούρου), Τεόντορτσικ (82’ Χαρμπαουί)

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Ζίλε, Μπόατενγκ, Φριντλ, Ρούντι, Βιδάλ (87’ Χούμελς), Τολισό, Τιάγκο (44’ Χάμες), Ρόμπεν (48’ Μαρτίνεθ), Λεβαντόφσκι

2ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Παρί 15 (24-1)
2. Μπάγερν 12 (10-5)
3. Σέλτικ 3 (5-17)
4. Αντερλεχτ 0 (1-17)

Τελευταία αγωνιστική (5 Δεκεμβρίου)
Σέλτικ – Αντερλεχτ
Μπάγερν - Παρί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα