Ανδρούτσος, ο... περιζήτητος!

Δημήτρης Τομαράς
Ανδρούτσος, ο... περιζήτητος!

bet365

Ο 20χρονος άσος του Ολυμπιακού μπορεί να μην έχει τόσα πολλά ματς στα πόδια του φέτος, όμως είναι στην... ατζέντα ακόμα και μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Η Σαμπντόρια και οι άλλες ενδιαφερόμενες.
Η Σαμπντόρια φέρεται να είναι η τελευταία ομάδα που τσεκάρει διαρκώς τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού. Ο νεαρός Θανάσης Ανδρούτσος μπορεί να μην έχει φτάσει την αξία του Ρέτσου, ωστόσο οι agents θεωρούν πως η... εναρκτήρια τιμή για διαπραγμάτευση είναι στα 3 - 4 εκατ. ευρώ! Το ιταλικό «Sampnews24» στέκεται στο έντονο ενδιαφέρον της Σαμπντόρια. Οπως σημειώνουν οι Ιταλοί, για τον Ανδρούτσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2021, «ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει εώς τον Ιούνιο εάν οι προτάσεις που θα φτάσουν είναι πειστηκές: Η αρχική τιμή δεν είναι λιγότερη από 3 εκατ. ευρώ».
Όπως διαρρέεται εκτός από την Σαμπντόρια - που επίθυμεί να αντικαταστήσει τους Φιλίπ Τζούρισιτς και Νταβίντ με τον Ανδρούτσο - ο γεννηθείς το 1997 στο Μαρούσι άσος απασχολεί και είναι και στην ατζέντα ομάδων όπως οι Αταλάντα, Εβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιουκάστλ, Κολωνία, Βόλφσμπουργκ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Βιγιαρεάλ.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα