Πάρντο: «Τελικός με την Σπόρτινγκ»

Πάρντο: «Τελικός με την Σπόρτινγκ»

Gazzetta team
Πάρντο: «Τελικός με την Σπόρτινγκ»

bet365

Στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού μέσα στη Λισαβόνα στάθηκε ο Φελίπε Πάρντο.

Αν ο Ολυμπιακός θέλει να έχει μέλλον στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις πρέπει να νικήσει τη Σπόρτινγκ μέσα στη Λισαβόνα. Και σ' αυτό στάθηκε ο Φελίπε Πάρντο.

Συγκεκριμένα είπε στην «Real News»: «Το ματς με την Σπόρτινγκ, έτσι όπως είναι η βαθμολογία στον όμιλο, μοιάζει με έναν τελικό, με νοκ άουτ. Πρέπει να το κερδίσουμε, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Δεν αρχίσαμε καλά και η εντός έδρας ήττα από τη Σπόρτινγκ μάς επηρέασε. Μας έφερε δυσκολίες, αλλά τώρα πρέπει να πάμε στην Πορτογαλία για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στον αγώνα και αν προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε στα αδύναμά τους σημεία».

Για τη διαφορά με τον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη: «Νομίζω πως αυτή τη φορά θα πάμε πιο διαβασμένοι. Μας ξέρουν και αυτοί καλά, τους γνωρίζουμε και εμείς καλύτερα. Εγώ έχω παίξει αντίπαλος της Σπόρτινγκ και στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά έχει και αυτή προβλήματα τραυματισμών και δεν παρουσιάζει σταθερότητα το τελευταίο διάστημα. Αν εμείς καταφέρουμε να είμαστε προσεκτικοί και να εκμεταλλευτούμε τις καλές μας στιγμές στον αγώνα, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τα γκολ που είχε σημειώσει στην ήττα με 2-3: «Θα είναι χαρά μου να μπορέσω να το καταφέρω και πάλι. Με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, θα χρειαστούμε και την τύχη, αλλά αποδείξαμε ως ομάδα και με την Μπαρτσελόνα ότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Νομίζω πως και στη Σπόρτινγκ θα μας αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα, ξέρουν ότι δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος»

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος: «Έκανα το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας με την ομάδα και νιώθω καλά. Δοκιμαστήκαμε αρκετά, κάποια αρνητικά αποτελέσματα μας έφεραν και αλλαγή προπονητή, αλλά πλέον πατάμε καλύτερα και σίγουρα έχουμε περιθώρια για κάτι ακόμη καλύτερο. Χάρηκα για την επιστροφή μου στην εθνική ομάδα της Κολομβίας, χάρηκα και για το γκολ μου και εύχομαι να συνεχίσει καλά και η σεζόν για μένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα