Σαχτάρ - Φέγενορντ 3-1

Σαχτάρ - Φέγενορντ 3-1

Gazzetta team
Σαχτάρ - Φέγενορντ 3-1

bet365

Η Σαχτάρ κέρδισε με 3-1 την Φέγενορντ και θα ταξιδέψει στην Ιταλία για τον... τελικό με τη Νάπολι. Αποκλείστηκαν οι Ολλανδοί.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Λάτσιο – Νις. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Σαχτάρ είχε κερδίσει με 2-1 στην Ολλανδία και απέδειξε την ανωτερότητά της επί της Φέγενορντ και εντός έδρας στο ουδέτερο Χάρκοβο. Το παιχνίδι ήταν... καρμπόν με εκείνο στο Ρότερνταμ. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν από νωρίς, αλλά κατέρρευσαν πολύ γρήγορα αμυντικά για να αποκλειστούν από τη συνέχεια, μένοντας στον πάτο με μηδέν βαθμούς.

Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 12’. Ο Μπερχάους έκανε εκπληκτική προσπάθεια και έβγαλε τη σέντρα για να κάνει ο Γιόργκενσεν το 0-1 με κεφαλιά. Η απάντηση της Σαχτάρ ήταν άμεση. Στο 14’ ύστερα από φάση διαρκείας ο φορμαρισμένος Φερέιρα έφερε το ματς στα ίσα, πριν ο Μάρλος κάνει την ανατροπή ύστερα από λάθος στην άμυνα της Φέγενορντ στο 17’ με υπέροχο πλασέ. Οι Ουκρανοί πήραν τα πάνω τους, ήταν καλύτεροι μέχρι το τέλος, είχαν τον έλεγχο και τελείωσαν τα πάντα στο 68’, όταν ο Μάρλος με πανέμορφο πλασέ έκανε το τελικό 3-1. Η Σαχτάρ, λοιπόν, βρίσκεται στο +6 από τη Νάπολι και θα ταξιδέψει στην Ιταλία, έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-1.

Σαχτάρ (Πάουλο Φονσέκα): Πιάτοβ, Μπουτκό, Χοτσολάβα, Ορντέτς, Ισμαΐλι, Φρεντ, Στεπανένκο, Μπερνάρντ (72’ Άλαν Πάτρικ), Μάρλος, Τάισον, Φερέιρα (89’ Ντεντίνιο)

Φέγενορντ (Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ): Τζόουνς, Νιούκοουπ, Στ. Γιούστε, Τάπια (72’ Ντάικς), Χαπς, Βιλένα, Ελ Αχμάντι, Αμραμπατ, Μπέρχαους, Γιόργκενσεν (80’ Λάρσον), Μποέτιους

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 12 (12-3)
2. Σαχτάρ 9 (7-5)
3. Νάπολι 3 (7-9)
4. Φέγενορντ 0 (3-12)

Επόμενη αγωνιστική (21/11)

Μάντσεστερ Σίτι – Φέγενορντ
Νάπολι – Σαχτάρ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα