Καρεμπέ: «Σύμβολο ο Βαλβέρδε»

Καρεμπέ: «Σύμβολο ο Βαλβέρδε»

Gazzetta team
Καρεμπέ: «Σύμβολο ο Βαλβέρδε»

bet365

Ο στρατηγικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» έπλεξε το εγκώμιο της Μπαρτσελόνα και στάθηκε στον Ισπανό τεχνικό και την προσφορά του στον Ολυμπιακό
Το «εγκώμιο» της Μπαρτσελόνα έπλεξε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος μίλησε για το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με τους «μπλαουγκράνα» στην Cadena Ser.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα:
«Το παιχνίδι θα είναι μία μάχη και ελπίζω να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό. Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να κερδίσουμε, ωστόσο αντιλαμβανόμαστε πως αυτό είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για να σταματήσουμε τον Λιονέλ Μέσι και ολόκληρη την ομάδα της Μπαρτσελόνα. Παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μπορούμε τουλάχιστον, να ονειρευόμαστε. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, θα είναι ένα δώρο των Ελλήνων οπαδών».
Για τον Λιονέλ Μέσι:
«Είναι διαφορετικός από τον Κριστιάνο. Σίγουρα είναι ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση του, ωστόσο με τον Ρονάλντο έχουν μεγάλες διαφορές αγωνιστικά».
Για τη διαφορά των οκτώ βαθμών της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ:
«Στην Ρεάλ έχουν κάνει τόσα ρεκόρ, είναι πεινασμένοι για τρόπαια, αλλά δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι αυτή την κατάσταση και να συνεχίζεις με την ίδια ένταση. Γνωρίζω ότι ο Ζιζού θέλει να νικάει. Πιστεύω ότι ήταν άτυχοι μέχρι τώρα, αλλά υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και ελπίζω ότι θα ανακάμψουν».
Για τον Βαλβέρδε:
«Ο Ερνέστο είναι σύμβολο για τους φίλους του Ολυμπιακού. Τον αγαπούν πολύ καθώς όταν βρισκόταν εδώ η ομάδα κέρδιζε πάντα το πρωτάθλημα»
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα