Σέλτικ - Μπάγερν 1-2

Gazzetta team
Σέλτικ - Μπάγερν 1-2

bet365

Η Μπάγερν έφυγε με νίκη 2-1 από τη Σκωτία επί της Σέλτικ και εξασφάλισε την παρουσία της στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League.

Μπεσίκτας – Μονακό με επιστροφή στοιχήματος*, αν σημειωθούν τέσσερα ή περισσότερα τέρματα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Μπάγερν ταξίδεψε στη Σκωτία με σημαντικές απουσίες στην επίθεση και αυτό φάνηκε. Οι Βαυαροί δεν έκαναν καλή εμφάνιση, αλλά με γκολ του Μαρτίνεθ στο 77’ κατάφεραν να αποδράσουν με νίκη 2-1, να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση και να κυνηγήσουν την ανατροπή του 3-0 στο Παρίσι από την Παρί για την πρώτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι στο πρώτο μέρος και στο 22’ ήρθε το 0-1. Βολέ του Ούλραϊχ, που βρήκε τον Κομάν, ο Γάλλος κέρδισε τις κόντρες, ίσως να βρήκε την μπάλα με το χέρι, περνώντας τον Γκόρντον, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφήνοντας τον κίπερ της Σέλτικ να διαμαρτύρεται. Παρόλα αυτά, οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς, οι παίκτες του Ρότζερς προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά δεν είχαν την ποιότητα στην τελική προσπάθεια να φτάσουν στο γκολ. Στην επανάληψη πίεσαν περισσότερο και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 74’ με τον ΜακΓκρέγκορ. Η χαρά τους, όμως, κράτησε μόνο για 3’, πριν ο Μαρτίνεθ κάνει το τελικό 1-2 με κεφαλιά και στείλει την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Σέλτικ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Τίρνι, Μπίτον, Μπογιάτα, Λούστιγκ, Μπράουν, Άρμστρονγκ (79’ Γκρίφιθς), Σινκλέρ (64’ Ρόγκιτς), ΜακΓκρέγκορ, Φόρεστ, Ντεμπελέ

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ζίλε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ (59’ Ρούντι), Τολισό (83’ Κίμιχ), Ροδρίγκες, Κομάν, Ρόμπεν (90+4’ Τιάγκο)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα