Παρί Σεν Ζερμέν - Άντερλεχτ 5-0

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Άντερλεχτ 5-0

bet365

Η Παρί σκόρπισε με 5-0 την Άντερλεχτ, με τον εκπληκτικό Κουρζάβα να κάνει χατ τρικ και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα νοκ άουτ.

Μπεσίκτας – Μονακό με επιστροφή στοιχήματος*, αν σημειωθούν τέσσερα ή περισσότερα τέρματα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Παρί γνώριζε ότι με νίκη επί της Άντερλεχτ τίποτα δεν θα της στερούσε την πρόκριση στη φάση των «16». Και αυτό ακριβώς έκανε, βρίσκοντας απρόσμενους πρωταγωνιστές τους Βεράτι, που άνοιξε το σκορ, και Κουρζάβα, που έκανε το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του στο 5-0.

Όλα ήταν μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ. Και αυτό ήρθε στο 30’, όταν ο Μπαπέ είδε τον Βεράτι, του έδωσε την ασίστ και ο Ιταλός με υπέροχη ενέργεια έκανε το 1-0. Τα πάντα τελείωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Νεϊμάρ με γκολάρα έκανε το 2-0 και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κουρζάβα. Ο μοναδικός παίκτης των Παριζιάνων που είχε κάνει χατ τρικ στο Champions League ήταν ο Ιμπραΐμοβοτς τον Οκτώβριο του 2013 απέναντι στην Άντερλεχτ και τέσσερα χρόνια αργότερα απέναντι στον ίδιο αντίπαλο ήταν η σειρά του Κουρζάβα να πετύχει το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του! Το 3-0 ήρθε στο 52’, το 4-0 στο 72’ και το 5-0 στο 78’, με τους Παριζιάνους να παίρνουν με στυλ την πρόκριση.

Παρί (Ουνάι Έμερι): Αρεολά, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζάβα, Ραμπιό (76’ Παστόρε), Βεράτι (64’ Λο Σέλσο), Ντράξλερ, Μπαπέ (64’ Ντι Μαρία), Νεϊμάρ, Καβάνι

Άντερλεχτ (Χάιν Φανχάιζεμπρουκ): Μπελξ, Απιά, Μποτζί, Σπάγιτς (45+4’ Σα), Ομπράντοβιτς, Κουμς, Ντεντόνκερ, Τρέμπελ, Γκέρκενς, Ανί (60’ Τεόντορτσικ), Ονιεκούρου (79’ Στάντσιου)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα