Ομάρ: «Τα δώσαμε όλα, κρίθηκε το ματς μετά το 2-0»

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Τα δώσαμε όλα, κρίθηκε το ματς μετά το 2-0»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σχολίασε πως η Μπάρτσα είναι η κορυφαία ομάδα στον πλανήτη και εξήγησε την προσπάθεια που έκανε εκείνος και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Ο Νορβηγός μπακ είπε μετά το ματς:

Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να παίζεις ένα τέτοιο ματς και στο Καμπ Νόου. Η Μπαρτσελόνα είναι η κορυφαία ομάδα στον πλανήτη. Τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο αλλά μετά το 2-0 το ματς δυσκόλεψε πολύ για εμάς αλλά και κρίθηκε. Γενικότερα σταθήκαμε καλά. Όπου πηγαίνουμε θέλουμε να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό. Νιώθω ωραία που επέστρεψα στη δράση. Είχα κάποιες ενοχλήσεις οι οποίες με κράτησαν εκτός αγώνων. Νιώθω καλύτερα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απόψε, κάναμε την προσπάθειά μας αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τελικά κάτι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία το να παίζεις σε αυτό το υπέροχο γήπεδο, απέναντι σε αυτή την πανίσχυρη ομάδα. Ήταν μια ωραία εμπειρία για εμάς και μια ευκαιρία να τεστάρουμε τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας απέναντι στην κατά την γνώμη μου καλύτερη ομάδα του πλανήτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα