Μπος: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Μπος: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Μπος: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Για χαμένη ευκαιρία να κερδίσει έναν αντίπαλο που θα έπρεπε, έκανε λόγο ο τεχνικός της Ντόρτμουντ Πήτερ Μπος μιλώντας μετά το 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Τσέλσι – Ρόμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά ο τεχνικός της Ντόρτμουντ ανέφερε τα εξής: «Μπήκαμε καλά στην αρχή, είχαμε ευκαιρίες και πιέσαμε καλά αλλά δεν σκοράραμε. Το γκολ του ΑΠΟΕΛ μπήκε από δικό μας λάθος. Το ΑΠΟΕΛ έπαιξε καλά. Ελπίζουμε ακόμα για πρόκριση, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

 

Για το γεγονός ότι η ομάδα του χρειαζόταν πολύ τη νίκη αλλά δυσκολεύτηκε απέναντι σ’ένα αντίπαλο που έπρεπε να τα καταφέρει: «Ναι έπρεπε να κερδίσουμε, αρχίσαμε καλά, πιέσαμε τον αντίπαλο, φτιάξαμε ευκαιρίες και τελικές προσπάθειες αλλά με ένα τέτοιο αμυντικογενή αντίπαλο ήταν δύσκολο να σκοράρουμε».

 

Για το αν υπάρχουν ακόμη πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά μετά το αποτέλεσμα στην Μαδρίτη, ακόμη και αν κερδίζαμε πάλι θα ήταν δύσκολο, πρέπει να κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια και να δούμε την κατάσταση στον όμιλο».

 

Για την απόδοση της ομάδας: «Δεν μπορούμε να παίζουμε πάντα τέλεια, δεν κερδίσαμε δύο παιχνίδια τον Οκτώβριο, πρέπει να στηρίξει ο καθένας την ομάδα».

 

Για το επεισόδιο μεταξύ Μπάρτρα και Σωκράτη: «Δεν είναι επεισόδιο που μας ανησυχεί ήταν στην ένταση του παιχνιδιού».

 

Best of internet