Μονακό - Μπεσίκτας 1-2

Gazzetta team
Μονακό - Μπεσίκτας 1-2

bet365

Η Μπεσίκτας έφυγε με νίκη 2-1 από το Μόντε Κάρλο επί της Μονακό και έκανε το απόλυτο! Μεγάλη νίκη και η Λειψία με 3-2 επί της Πόρτο.

Η Μπεσίκτας δείχνει αποφασισμένη να πετύχει φέτος εκείνο που απέτυχε στο τέλος πέρυσι, όταν στο πιο κρίσιμο ματς κατέρρευσε στο Κίεβο. Η τουρκική ομάδα έκανε την ανατροπή στο Μόντε Κάρλο, κέρδισε την Μονακό, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, με 2-1 και έκανε το τρία στα τρία!

Το ματς ήταν ανοιχτό από το πρώτο λεπτό, με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρά υπεροχή, αλλά τους Τούρκους να φτάνουν πρώτοι στο γκολ με τον Μπάμπελ στο 7’. Ο Ολλανδός, όμως, το είδε να ακυρώνεται και αντί για το 0-1 είχαμε το 1-0 στο 30’ με ωραίο τελείωμα του Φαλκάο. Η απάντηση της Μπεσίκτας, όμως, ήταν άμεση, με τον Τοσούν να κάνει το 1-1 στο 34’ έπειτα από ασίστ του Κουαρέσμα, πριν ολοκληρώσει την ανατροπή στην επανάληψη. Στο 54’ ο Τούρκος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-2! Οι Μονεγάσκοι προσπάθησαν να απαντήσουν, βρέθηκαν δύο φορές κοντά στην ισοφάριση με τον Φαλκάο, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Μπεσίκτας να γίνεται η πρώτη τουρκική ομάδα που ξεκινάει με το τρία στα τρία!

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Σιντιμπέ (79’ Μποσίλια), Γκλικ, Ζέμερσον, Τουρέ, Φαμπίνιο, Μουτίνιο, Τιέλεμανς (57’ Λόπες), Κεϊτά, Λεμάρ, Φαλκάο

Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Τόσιτς, Ερκίν, Χάτσινσον, Αρσλάν (74’ Μεδέλ), Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Ταλίσκα (74’ Οζιακούπ), Τοσούν (89’ Νεγρέδο)

Ζωντανή η Λειψία
Η Λειψία ήθελε μόνο νίκη προκειμένου να διατηρήσει μικρό προβάδισμα πρόκρισης και την πήρε. Οι Ταύροι κέρδισαν με 3-2 την Πόρτο και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του ομίλου. Το πρώτο μέρος ήταν εντυπωσιακό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8’ με τον Ορμπάν ύστερα από ασταθή απόκρουση του Σα, αλλά στο 18’ ο Αμπουμπακάρ με εντυπωσιακή προσπάθεια έκανε το 1-1. Στο 37’ Ζάμπιτσερ και Φόρσμπεργκ συνδυάστηκαν άψογα, με τον δεύτερο να κάνει το 2-1, ενώ μία αλληλουχία λαθών στην άμυνα των Δράκων έδωσε τη δυνατότητα στον Ογκουστέν να κάνει το 3-1 στο 40’! Στο 44’, όμως, ο Μαρκάνο σκόραρε από κοντά για το 3-2, ξαναβάζοντας την Πόρτο στο ματς! Οι Πορτογάλοι προσπάθησαν για την ισοφάριση στην επανάληψη, αλλά οι παίκτες του Χάζενχουτλ είχαν τα πάντα υπό έλεγχο. Οι Γερμανοί, μάλιστα, ήταν εκείνοι που έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Λειψία (Ράφαελ Χάζενχουτλ): Γκουλάσι, Χάλστενμπεργκ, Ουπαμερκάνο, Ορμπάν, Κλόστερμαν, Κεϊτά, Καμπλ, Φόρσμπεργκ (90+1’ Μπερνάρντο), Μπρούμα (75’ Βέρνερ), Ζάμπιτσερ, Ογκουστέν (76’ Πόουλσεν)

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Ζοσέ Σα, Λαγιούν, Φελίπε, Μαρκάνο, Τέλες, Ερέρα (81’ Ερνάνι), Ντανίλο, Μαρέγκα, Ολιβέιρα (58’ Τόρες), Μπραχίμι (76’ Κορόνα), Αμπουμπακάρ

Η βαθμολογία

1. Μπεσίκτας 9 (7-2)
2. Λειψία 4 (4-5)
3. Πόρτο 3 (6-6)
4. Μονακό 1 (2-6)

Επόμενη αγωνιστική (01/11)

Μπεσίκτας – Μονακό
Πόρτο – Λειψία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα