Μάχη πρωτοπόρων στο Μάντσεστερ

Κώστας Ζάλιαρης
Μάχη πρωτοπόρων στο Μάντσεστερ

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι που σκορπά τρόμο, υποδέχεται στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League την εκπληκτική Νάπολι που καταλαμβάνει την κορυφή στη Serie A! Τεράστια η πρόκληση για την Τότεναμ απέναντι στη Ρεάλ, τη Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται ο ΑΠΟΕΛ, προσπάθεια για πρώτη νίκη στην έδρα της Μάριμπορ για τη Λίβερπουλ.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Μάντσεστερ Σίτι - Νάπολι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι «πολίτες» μετά το εμφατικό 7-2 επί της Στόουκ και έχοντας σημειώσει την καλύτερη επιθετική επίδοση των 8 πρώτων αγωνιστικών στην Premier League έπειτα από περισσότερα από 100 χρόνια, υποδέχονται τη Νάπολι. Οι Ιταλοί, έχουν καταφέρει με το εντυπωσιακό ποδόσφαιρό τους και την αποτελεσματικότητα μέχρι στιγμής στη Serie A να βρεθούν στην κορυφή, περνώντας και από το «Ολίμπικο» με το 1-0 επί της Ρόμα το περασμένο Σάββατο.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά τη σεζόν 2011-2012, στην πρώτη χρονιά της Σίτι στο Champions League, με τους «παρτενοπέι» να φεύγουν με το ισόπαλο 1-1 από το Μάντσεστερ, σε μια χρονιά που χρησίμευσε ως εμπειρία και μάθημα για τους Άγγλους.

Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ φιλοξενεί την Τότεναμ, με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να δηλώνει ότι για την ομάδα του είναι τεράστια η πρόκληση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Από την πλευρά του, ο Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε μια... έμμεση απάντηση στον Γκουαρδιόλα λέγοντας πως τα «σπιρούνια» δεν είναι μονάχα ο Χάρι Κέιν. Οι Μόντριτς και Μπέιλ έκαναν το δρομολόγιο Μαδρίτη – Λονδίνο το 2012 και το 2013 αντίστοιχα, με τον Ουαλό ν' απουσιάζει από τη σημερινή αναμέτρηση των ομάδων που έχουν το απόλυτο στον όμιλό τους. Για το ίδιο γκρουπ, ο ΑΠΟΕΛ, που έχει ηττηθεί από τους δύο συλλόγους που δίνουν ραντεβού απόψε στην ισπανική πρωτεύουσα, φιλοξενεί τη Μπορούσια Ντόρτμουντ συνεχίζοντας τον... Γολγοθά που του επιφύλαξε η κληρωτίδα για τη φετινή διοργάνωση.

Έχοντας αποτύχει τόσο απέναντι στη Σεβίλλη, όσο και με την Σπαρτάκ Μόσχας, να πάρει το «τρίποντο», η Λίβερπουλ, λίγες μέρες μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, έχει ταξιδέψει στο Μάριμπορ για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα, ψάχνοντας την πρώτη νίκη στη φάση των ομίλων. Οι «κόκκινοι» έχουν σερί εφτά αγώνων σε γκρουπ δίχως θετικό αποτέλεσμα, τη στιγμή που οι σημερινοί γηπεδούχοι έχουν μετρήσει μόλις μια ήττα στα τελευταία 11 ματς μπροστά στο κοινό τους στον κορυφαίο θεσμό. Ωστόσο, οι Σλοβένοι σε 8 ματς κόντρα σε αγγλικές ομάδες έχουν πέντε ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια νίκη.

Στην έδρα της Λειψίας φιλοξενείται η Πόρτο μετά και το επιβλητικό 3-0 επί της Μονακό, με τη Μπεσίκτας, που έχει κάνει το 2x2 στον 7ο όμιλο, να ταξιδεύει στο Πριγκηπάτο και να αντιμετωπίζει τους Πρωταθλητές Γαλλίας με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο ή τουλάχιστον το αήττητο. Στη Μόσχα κόντρα στη Σαχτάρ η πρωτοπόρος του 5ου γκρουπ, Σεβίλλη σε μια κατάσταση που είναι ιδιαίτερα αμφίρροπη μαζί με τις Λίβερπουλ και Μάριμπορ, ενώ η Φέγενορντ κοντράρεται με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Ρότερνταμ.

Τα ματς και οι βαθμολογίες:

5ος όμιλος:

Μάριμπορ – Λίβερπουλ

Σπαρτάκ Μόσχας – Σεβίλλη

Η βαθμολογία έπειτα από 2 αγωνιστικές:

1.Σεβίλλη 4

2.Σπαρτάκ Μόσχας 2

3.Λίβερπουλ 2

4.Μάριμπορ 1

6ος όμιλος:

Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι

Φέγενορντ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η βαθμολογία έπειτα από 2 αγωνιστικές:

1.Μάντσεστερ Σίτι 6

2.Σαχτάρ Ντόνετστκ 3

3.Νάπολι 3

4.Φέγενορντ

7ος όμιλος:

Μονακό – Μπεσίκτας

Λειψεία – Πόρτο

Η βαθμολογία έπειτα από 2 αγωνιστικές:

1.Μπεσίκτας 6

2.Πόρτο 3

3.Μονακό 1

4.Λειψεία 1

8ος όμιλος:

Ρεάλ Μαδρίτης – Τότεναμ

ΑΠΟΕΛ – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η βαθμολογία έπειτα από 2 αγωνιστικές:

1.Ρεάλ Μαδρίτης 6

2.Τότεναμ 6

3.ΑΠΟΕΛ 0

4.Μπορούσια Ντόρτμουντ 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα