Champions Lague: Τα 27 γκολ της δεύτερης ημέρας της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων (vid)

Φώτης Καρακούσης
Νιούκαστλ

bet365

Μετά τα 28 γκολ της πρώτης ημέρας στην 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, σήμερα είχαμε και πάλι πανδαισία τερμάτων, μπαίνοντας συνολικά 27!

Από την μία ημέρα γεμάτη γκολ, πάμε στην άλλη στους ομίλους του Champiuons League. Στην πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής μπήκαν 28 γκολ και σήμερα είχαμε 27 με το θέαμα να συνεχίζεται. Για την ακρίβεια μόνο στην Γερμανία και το Ντόρτμουντ Μίλαν δεν είχαμε γκολ, ενώ από τα 8 παιχνίδια, μαζί με το προηγούμενο που αναφέραμε, μόνο το Πόρτο Μπαρτσελόνα 0-1 ήταν under.

Η αρχή έγινε με τα 10 γκολ στα απογευματινά παιχνίδια όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας της Φέγενορντ με 3-2, ενώ στο Βέλγιο η Αντβέρπ παρότι προηγήθηκε είδε την Σαχτάρ Ντόνετσκ να επικρατεί με 3-2.

Από τα βραδινά ξεχωρίζει ο θρίαμβος της Νιούκαστλ επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1, ενώ σημαντικό διπλό πήρε η Λάτσιο στην Σκωτία επικρατώντας στο τελευταίο λεπτό της Σέλτικ με 2-1. Στο τέλος ισοφάρισε στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας την Γιουνγκ Μπόις (2-2), ενώ η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από την Γερμανία επικρατώντας της Λειψίας με 3-1.

Τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας της 2ης αγωνιστικής

Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ 3-2

Σέλτικ – Λάτσιο 1-2

Ντόρτμουντ – Μίλαν 0-0

Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν 4-1

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις 2-2

Αντβέρπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3

Πόρτο – Μπαρτσελόνα 0-1

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα