Κίλιαν Μπαπέ: Πρωταθλητής ετών 21 (vid)

Gazzetta team
Κίλιαν Μπαπέ: Πρωταθλητής ετών 21 (vid)

bet365

Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία, «μόνιμος» τροπαιούχος με την Παρί σεν Ζερμέν στην Ligue 1, ο Μπαπέ έχει μετρήσει στα 21 του εννέα τρόπαια και... συνεχίζει.

Για χάρη του έγινε η πιο... ιδιότυπη συμφωνία μεταξύ ομάδων. Η Παρί σεν Ζερμέν τον... δανείστηκε από την Μονακό το 2017, καθώς δεν μπορούσε να τον αγοράσει λόγω Financial Fair Play, την ώρα που ήταν ευρέως γνωστό ότι ουσιαστικά τον αγοράζει έναντι 145 εκατομμυρίων ευρώ.

Ποσό αστρονομικό, θα πει κανείς, για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Κίλιαν Μπαπέ μέχρι σήμερα αποδεικνύει ότι οι Παριζιάνοι δεν έκαναν λάθος που επένδυσαν σε αυτόν.

Έχει κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα Γαλλίας (το πρώτο με την Μονακό), Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γαλλία, γαλλικό κύπελλο και League Cup και δύο Super Cup.

Ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν με 33 γκολ, ενώ παράλληλα έχει τιμηθεί με το βραβείο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς στη Γαλλία (2018) αλλά και στην Ligue 1 (2018/19).

Οι πανηγυρισμοί στα γκολ του είναι ευρηματικοί, ενώ όλα δείχνουν ότι αποτελεί το παρόν και το μέλλον των «τρικολόρ».

Οι συζητήσεις με την Παρί σεν Ζερμέν για επέκταση της συνεργασίας τους βρίσκονται ακόμα σε στάδιο διαπραγματεύσεων, καθώς ο 21χρονος δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν θέλει να παραμείνει εκεί, έχοντας εκφράσει το όνειρό του να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κίλιαν Μπαπέ συμπληρώνει σήμερα 21 χρόνια ζωής και η Παρί σεν Ζερμέν έκανε μια αναδρομή σε όμορφες στιγμές και θεαματικά γκολ του παίκτη:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα