Άλλαξε χέρια η Νις
Ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Νις. Ο Τζιμ Ράτκλιφ μέσω της εταιρείας INEOS απέκτησε τον γαλλικό σύλλογο για 100 εκατ. ευρώ. Από το 2007 η εταιρεία έχει και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχής και της Λωζάνης στην Ελβετία.
«Κάναμε κάποια λάθη στην Λωζάνη, αλλά μάθαμε γρήγορα και ήδη βλέπουμε θετικά αποτελέσματα. Αναλύσαμε πολλές επιλογές και καταλήξαμε στη Νις. Με λογικές επενδύσεις θα προσπαθήσουμε η ομάδα να συμμετέχει συχνά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε ο Ράτκλιφ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
