Γκινγκάμπ - Μονακό 1-1

Gazzetta team
Γκινγκάμπ - Μονακό 1-1

bet365

Η Μονακό ισοφάρισε στο τέλος την Γκινγκάμπ και απέφυγε τα χειρότερα. Νέο κάζο για την Λυών, στο 90’ ισοφάρισε η Σεντ Ετιέν, στο 90’ ισοφαρίστηκε η Ρεν.

Η Μονακό έζησε ένα... ντεζαβού με την προηγούμενη εβδομάδα. Έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά είδε την Γκινγκάμπ να ανοίγει το σκορ στο 23’ με τον Εμπόα.

Οι παίκτες του Ζαρντίμ πίεσαν για να μην ξαναμπούν για τα καλά στη μάχη της παραμονής και λυτρώθηκε στο 4’ των καθυστερήσεων, όταν ο Γιόβετιτς έκανε το τελικό 1-1. Νωρίτερα, η Λυών υπέστη νέο σοκ μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από την Ντιζόν. Οι λιονέ προηγήθηκαν μόλις στο 1’ με τον Τεριέ, όμως η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Στο 3’ και στο 7’ ο Σαΐντ έκανε το 1-2 για να ολοκληρωθεί η έκπληξη στο 65’, όταν ο Ράφαελ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 1-3.

Η Νιμ συνεζίζει την καλή της φετινή πορεία με νίκη επί της Καέν στο τέλος. Στο 85’ ο Μπουάνγκα έκανε το 1-0 και ο Γκραντίτ με αυτογκόλ το τελικό 2-0 στο 4’ των καθυστερήσεων. Ματσάρα έγινε ανάμεσα στην Ανζί και στην Ρεν. Οι ρενέ προηγήθηκαν με τον Μπεν Αρφά στο 35’, πριν ο Αντελαϊντ ισοφαρίσει στο 47’ και ο Μπαοκέν κάνει το 2-1 στο 52’. Η Ρεν έκανε ανατροπή στην ανατροπή με τους Νιανγκ (59’) και Μπεν Αρφά (πέναλτι στο 75’), αλλά στο 92’ ο Αντελαΐντ έκανε το τελικό 3-3!

Ματσάρα και στο Αμιέν-Σεντ Ετιέν, με τους στεφανουά να ανοίγουν το σκορ με τον Κολοτζιέτσακ στο 16’, πριν ο Κονατέ γυρίσει μόνος του το ματς στο 23’ και στο 61’, αλλά η Σεντ Ετιέν είχε την τελευταία λέξη, με τον Καμπελά να κάνει το 2-2 στο 95’!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα