Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόστιμο 180.000 ευρώ στον Μπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόστιμο 180.000 ευρώ στον Μπαπέ

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόστιμο 180.000 ευρώ στον Μπαπέ

bet365

Μερικούς μήνες άργησε η «καμπάνα» της Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Μπαπέ για την αργοπορία του στην ομιλία του Τόμας Τούχελ πριν από το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ τον Οκτώβριο.

Ο Μπαπέ στις 28 Οκτωβρίου είχε αργήσει να πάει στην ομιλία του Τούχελ στο ξενοδοχείο της ομάδας γιατί έβλεπε το clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμενόταν να τιμωρήσει με πρόστιμο τον Γάλλο άσο για τη συμπεριφορά του πριν το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ και μπορεί να άργησε, αλλά τελικά κάλεσε τον Μπαπέ να πληρώσει βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Όπως ανέφερε η Equipe, ο Μπαπέ θα πληρώσει 180.000 ευρώ για την αργοπορία του, ενώ υπέγραψε και ένα χαρτί με το οποίο αποδέχεται την τιμωρία του.

Αργοπορημένος σε εκείνη την ομιλία είχε φτάσει και ο Αντριάν Ραμπιό, ο οποίος επίσης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 45.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα