Ανζέ - Μονακό 2-2

Gazzetta team
Ανζέ - Μονακό 2-2

bet365

Χάρη στον Ραδαμέλ Φαλκάο, που σκόραρε δις στο β’ ημίχρονο, η Μονακό «επέστρεψε» από το 2-0 της Ανζέ και έφυγε με την ισοπαλία από το Σταντ Ραϊμόντ Κοπά, μένοντας αήττητ για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. Ισοπαλες με το ίδιο σκορ και οι Ρεμς-Αμιέν.

Οι τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στη δεύτερη «εποχή» του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο τους ανέβασαν ψυχολογικά και βαθμολογικά τους Μονεγάσκους. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανζέ ωστόσο τα… χρειάστηκαν και ευτυχώς είχαν τον Φαλκάο σε εξαιρετική βραδιά για να περισώσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με δυο γκολ στο πρώτο μέρος (22’, 45’) ο Ταΐ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τον Κολομβιανό να «απαντά» στο 49’ και στο 79’ με πέναλτι, επιστρέφοντας στα γκολ έπειτα από δυο αγωνιστικές. Πλέον η Μονακό ισοβαθμεί με την Τουλούζ στους 28 και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Ανζέρ έφτασε στους 34, χάνοντας έδαφος στην άνιση μάχη που δίνει, ώστε να προλάβει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ε«Χ»ΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΑΜΙΕΝ

Στο «κόλπο» της ευρωπαϊκής εξόδου, χάρη στην πολύ καλή αντίδρασή της στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε η Ρεμς, που είδε την Αμιέν με τους Κονατέ (39’) και Τιμιτέ (45’) να κάνει το 0-2 στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά με τον Ντιά (70’) και τον Καφάρο λίγα λεπτά πριν το τέλος (84’) έφτασε στο τελικό 2-2. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 25 βαθμούς, στο +5 από τη ζώνη κι έχασαν ευκαιρία να αποσπαστούν με μεγαλύτερη διαφορά, ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν 42, προσπερνώντας προσωρινά την 5η Μαρσέιγ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα