Ντιζόν – Μονακό 2-0

Gazzetta team
Ντιζόν – Μονακό 2-0

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πασί έκατσε στον πάγκο της Μονακό μέχρι να αναλάβει ο Ζαρντίμ και είδε την ομάδα του να χάνει με 2-0 από την Ντιζόν. Νίκες για Ρεμς, Νις, Στρασμπούρ.

Το χάλι της Μονακό δεν έχει τέλος. Ο Ανρί απολύθηκε, ο Ζαρντίμ επιστρέφει, όμως με τον Πασί προσωρινά στον πάγκο τίποτα δεν άλλαξε. Οι Μονεγάσκοι προσπάθησαν, αλλά τίποτα δεν τους βγαίνει και ηττήθηκαν με 2-0 από την Ντιζόν για να παραμείνουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στο +1 από την ουραγό Γκινγκάμπ.

Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Τσανγκ-Χουν στο 24’ και η ψυχολογία της Μονακό είναι τόσο εύθραυστη, που η αντίδραση δεν ήρθε ποτέ. Στο 60’ ο Νάλντο αποβλήθηκε για δεύτερο παιχνίδι στη σύντομη θητεία του στους Μονεγάσκους και στο 69’ τα πάντα τελείωσαν, με τον Σλιτί να κάνει το τελικό 2-0.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς η Ρεμς πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Γκινγκάμπ με 1-0 χάρη στο γκολ του Καφαρό από το 38’, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες από το 59’, όταν πρόλαβε να αποβληθεί στο ντεμπούτο του με απευθείας κόκκινη ο Τζιλιμποτζί. Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Νις παρά τα προβλήματά της, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Νιμ με γκολ των Αϊτάλ (41’) και Σεν Μαξιμέν (54’). Τέλος, η Στρασμπούρ κέρδισε με 1-0 την Μπορντό χάρη στο γκολ του Λάλα στο 3’ των καθυστερήσεων.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα