Ντιζόν – Μονακό 2-0

Gazzetta team
Ντιζόν – Μονακό 2-0

bet365

Ο Πασί έκατσε στον πάγκο της Μονακό μέχρι να αναλάβει ο Ζαρντίμ και είδε την ομάδα του να χάνει με 2-0 από την Ντιζόν. Νίκες για Ρεμς, Νις, Στρασμπούρ.

Το χάλι της Μονακό δεν έχει τέλος. Ο Ανρί απολύθηκε, ο Ζαρντίμ επιστρέφει, όμως με τον Πασί προσωρινά στον πάγκο τίποτα δεν άλλαξε. Οι Μονεγάσκοι προσπάθησαν, αλλά τίποτα δεν τους βγαίνει και ηττήθηκαν με 2-0 από την Ντιζόν για να παραμείνουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στο +1 από την ουραγό Γκινγκάμπ.

Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Τσανγκ-Χουν στο 24’ και η ψυχολογία της Μονακό είναι τόσο εύθραυστη, που η αντίδραση δεν ήρθε ποτέ. Στο 60’ ο Νάλντο αποβλήθηκε για δεύτερο παιχνίδι στη σύντομη θητεία του στους Μονεγάσκους και στο 69’ τα πάντα τελείωσαν, με τον Σλιτί να κάνει το τελικό 2-0.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς η Ρεμς πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Γκινγκάμπ με 1-0 χάρη στο γκολ του Καφαρό από το 38’, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες από το 59’, όταν πρόλαβε να αποβληθεί στο ντεμπούτο του με απευθείας κόκκινη ο Τζιλιμποτζί. Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Νις παρά τα προβλήματά της, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Νιμ με γκολ των Αϊτάλ (41’) και Σεν Μαξιμέν (54’). Τέλος, η Στρασμπούρ κέρδισε με 1-0 την Μπορντό χάρη στο γκολ του Λάλα στο 3’ των καθυστερήσεων.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα