Βήμα για σεντόνι η Λιλ!

Gazzetta team
Βήμα για σεντόνι η Λιλ!

bet365

Η Λιλ μπήκε ορεξάτη στο 2019 και μετά τη νίκη επί της Καέν, υπερκέρασε και το εμπόδιο της Αμιάν επικρατώντας 2-1. Στο + 6 από τη Λυών.

Το 2019 έχει μπει ιδανικά για τη Λιλ, αφού μετά το μεγάλο διπλό επί της Καέν, η ομάδα του Γκαλτιέ επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Αμιάν. Ετσι, οι «Λιλουά» βρέθηκαν στο +6 από 4η Λυών κάνοντας ακόμα ένα βήμα για έξοδο στο Champions League. Παράλληλα, έβαλαν τέλος και σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ματς χωρίς νίκη στο «Πιέρ Μορουά». Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό ο Οτερο άνοιξε το σκορ. Η Λιλ ισορρόπησε μετά το 20ο λεπτό, πίεσε και στο 38' βρέθηκε στην άσπρη βούλα, αλλά ο ηγέτης, Πέπε αστόχησε στο πέναλτι. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του α' μέρος, ο Λεάο έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στην επανάληψη και στο 85' ο Ξέκα αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, αφού διαμόρφωσε το 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα