«Αστεράτο» διπλό η Λιλ

Gazzetta team
«Αστεράτο» διπλό η Λιλ

bet365

Η Λιλ μπορεί να έμεινε με 10 παίκτες μόλις από το 16’, αλλά κέρδισε με 3-2 εκτός έδρας τη Νιμ. Στο 1-1 έμειναν Σεντ Ετιέν και Νις.

Η Λιλ βρίσκει ξανά τον καλό της εαυτό και αυτό φάνηκε στο εκτός έδρας ματς με τη Νιμ. Οι λιλουά ευτύχισαν να προηγηθούν με την πρώτη τους ευκαιρία στο 4’ με τον Λεάο, όμως στο 16’ έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Φόντε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παρόλα αυτά, στο 41’ ο Μπάμπα έκανε το 0-2 και στο 66’ ο Πέπε το 0-3! Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια, μείωσαν με τον Αλιουί στο 68’ σε 1-3, αλλά το δεύτερο γκολ ήρθε πολύ αργά, με τον Ντεπρές να διαμορφώνει το τελικό 2-3 στις καθυστερήσεις.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Νις και Σεντ Ετιέν έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν στην τετράδα, καθώς έμειναν στο 1-1 στη Νίκαια. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Ντιονί στο 53’, ενώ στο 58’ οι νισουά έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο Ερέλ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 62’, όμως, το ίδιο έπαθε και ο Σαλιμπούρ για την Σεντ Ετιέν, σε φάση που έκανε πέναλτι, με τον Σιπριέν να ευστοχεί για το 1-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, όμως τίποτα δεν άλλαξε.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα