Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ 2-1

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ 2-1

bet365

Η Παρί κέρδισε και την Λιλ με 2-1 και έγραψε ιστορία, κάνοντας το 12 στα 12, σπάζοντας το ρεκόρ της Τότεναμ.

Η Λιλ έβαλε δύσκολα στην Παρί, όμως στο τέλος η ποιότητα των Μπαπέ και Νεϊμάρ έκανε τη διαφορά, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Τούχελ με 2-1 και με το 12 στα 12 στο ξεκίνημα της σεζόν είναι η κορυφαία ομάδα ever στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα, σπάζοντας το ιστορικό ρεκόρ της Τότεναμ.

Στο πρώτο μέρος ο Νεϊμάρ προσπάθησε για τους γηπεδούχους, όμως οι λιλουά εκνεύρισαν τους Παριζιάνους με την τακτική τους πειθαρχία. Θυσίασαν, βέβαια, την εκρηκτικότητα των επιθετικών τους, αλλά κράτησαν το 0-0 μέχρι το ημίχρονο. Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους για το γκολ, το οποίο βρήκαν στο 70’ με εκπληκτικό σουτ του Μπαπέ εκτός περιοχής.

Στο 84’ τα πάντα τελείωσαν, όταν ο Νεϊμάρ έκανε την προσπάθεια, το σουτ του κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Μενιόν για το 2-0, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Πέπε στο 3’ των καθυστερήσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα