Μονακό – Ντιζόν 2-2

Gazzetta team
Μονακό – Ντιζόν 2-2

bet365

Η Μονακό έμεινε στο 2-2 με την Ντιζόν και παραμένει στην τελευταία θέση παρέα με την Γκινγκάμπ. «Πετάνε» Λιλ και Μονπελιέ.

Η Μονακό δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Η ομάδα του Ανρί υποδέχθηκε την Ντιζόν, αναδείχθηκε ισοπαλία 2-2 και παραμένει στην τελευταία θέση στην ισοβαθμία με την Γκινγκάμπ. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα με ωραίο τελείωμα στο 29’ του Χένριξ στην κίνηση.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Στο 33’ ο Αλφόνς έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 57’ ο Αμπέιντ έκανε και το 1-2 για την Ντιζόν! Τελικά, το μόνο που κατάφερε η Μονακό ήταν να αποφύγει την ήττα, με τον Γκλικ να ισοφαρίζει στο 78’. Η Γκινγκάμπ προηγήθηκε μόλις στο 6’ με τον Μπενεζέ, όμως δέχθηκε μεγάλη πίεση στη συνέχεια και δέχθηκε την ισοφάριση στο 88΄με τον Ζοχί.

Η Λιλ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία. Καλύτερη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, κέρδισε με 1-0 την Καέν με γκολ του Λεάο στο 56’ και παραμένει στη δεύτερη θέση. Εντυπωσιακή είναι και η πορεία της Μονπελιέ, που πέρασε αέρας από την έδρα της Τουλούζ με 3-0. Λαμπέρδε (21’) και Ντελόρ (24’) τελείωσαν τα πάντα από νωρίς, με τον Ρεϊνέ να πιστώνεται αυτογκόλ στις καθυστερήσεις για το τελικό 0-3. Τέλος, σημαντική νίκη στην έδρα της Αμιέν πήρε η Ναντ με 2-1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα