Σεντ Ετιέν - Αμιέν 0-0

Gazzetta team
Σεντ Ετιέν - Αμιέν 0-0

bet365

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και ακόμα λιγότερες συγκινήσεις, Σεντ Ετιέν και Αμιέν έμειναν στη λευκή ισοπαλία, που διατήρησε τους γηπεδούχους αήττητους και τους φιλοξενούμενους λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Λίγα πράγματα έδειξαν επιθετικά οι δυο ομάδες, που παρατάχθηκαν στο Ζοφρουά Γκισάρ με στόχο τη νίκη που θα τους ανέβαζε βαθμολογικά.

Ο Καζρί στο 33’ ανάγκασε τον Γκάρντνερ σε μια εκπληκτική επέμβαση από κοντά, ενώ λίγο αργότερα (44’) ο ίδιος παίκτης σκόραρε, με το γκολ του όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ευκαιρίες της Σεντ Ετιέν να ανοίξει το σκορ, την ώρα που η Αμιέν δεν δυσκολευόταν ιδιαίτερα να κρατήσει την ισορροπία.

Στο δεύτερο μέρος ουδεμία εκ των δυο ομάδων έφτασε με καλές αξιώσεις ως την αντίπαλη εστία, με το 0-0 να μην αλλάζει ως το φινάλε. Έτσι η Σεντ Ετιέν έμεινε αήττητη στη φετινή Ligue 1, φτάνοντας τους 6 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές, ενώ η Αμιέν έφτασε τους 4 βαθμούς, όμως ακόμα χαμηλά και οριακά πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Οι συνθέσεις:

Σεντ Ετιέν (Γκασέ): Ρουφιέ, Ντεμπισί (55’ Γκάμπριελ), Περίν, Σούμποτιτς, Κολοντζιέτσακ, Σελναές (91’ Μονέ-Πακέ), Εμβιλά, Καμπεγιά, Καζρί, Σαλιμπούρ (66’ Μπέριτς), Ντιονί

Αμιέν (Πελισιέ): Γκάρντνερ, Κραφθ, Αντενόν, Ντιμπασί, Λεφόρτ, Μονκοντουί, Γκναορέ, Ζουνγκού (60’ Γκοντός), Οτερό, Μεντόζα (64’ Μποντμέρ), Κονατέ (88’ Ελ Χαγιάμ)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα