Νέα ήττα για τη Λυών!

Gazzetta team
Νέα ήττα για τη Λυών!

bet365

Η Λυών πίεσε, έχασε ευκαιρίες, αλλά το γκολ του Σεντ-Μαξιμέν σόκαρε τους γηπεδούχους κι έδωσε στη Νις την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!

Η Νις άντεξε στην έντονη πίεση της Λυών, είχε σε καλή μέρα τον γκολκίπερ Μπενίτες και με το γκολ του Σεντ-Μαξιμέν επικράτησε 1-0 εκτός έδρας και πήρε την πρώτη της στη φετινή Ligue 1! Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές. Στο 51’ ο Σεντ-Μαξιμέν άνοιξε το σκορ, καθώς σουτ που έκανε η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Μαρσέλο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Λόπες. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν δοκάρι με τον Φεκίρ, αρκετές χαμένες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την κατάσταση.

Μπολόνια - Ίντερ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα