Ρομαό: «Είμαι ανταγωνιστικός και δυναμικός»

Ρομαό: «Είμαι ανταγωνιστικός και δυναμικός»

Ρομαό: «Είμαι ανταγωνιστικός και δυναμικός»

bet365

Ο Ρομαό έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ρεμς εξηγώντας γιατί προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο νεοφώτιστο σύλλογο της Ligue 1.

Ο Αλεξίς Ρομαό έπειτα από μια διετία στον Ολυμπιακό επέστρεψε στο «Σαμπιονά» για λογαριασμό αυτή τη φορά της νεοφώτιστης Ρεμς.

Ο 34χρονος διεθνής με το Τόγκο, ο οποίος κατέγραψε 60 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εξήγησε γιατί επέλεξε την Ρεμς.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας*. * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

«Είναι ένας καλός σύλλογος με καλό πρόεδρο. Η Ρεμς είχε σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι ομάδες όπως πρόκειται για αξιόλογο πρότζεκτ, με προπονητικό κέντρο και υπέροχες εγκαταστάσεις. Όλα αυτά δείχνουν πως η ομάδα θέλει να πάει σε υψηλότερο επίπεδο», τόνισε ο Ρομαό προσθέτοντας:

«Στο γήπεδο είμαι ανταγωνιστικός και δυναμικός. Είναι κάτι που το βλέπει ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Δεν συνηθίζω να μιλάω πολύ, αλλά να δείχνω στον αγωνιστικό χώρο όσα έχω στο μυαλό μου. Θα πρέπει να ξέρεις τι λες και πότε τα λες. Εάν οι προπονητές μου, με επιλέξουν ως αρχηγό σημαίνει πως τα πήγα καλά».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα