Όλα τα δεδομένα για την υπόθεση Μητρογκόλ!

Όλα τα δεδομένα για την υπόθεση Μητρογκόλ!

Όλα τα δεδομένα για την υπόθεση Μητρογκόλ!

bet365

Το Gazzetta.gr αναλύει όλα τα δεδομένα για τον Κώστα Μήτρογλου και γιατί είναι ιδιαίτερα δύσκολο να παραχωρηθεί φέτος. Τα συμβόλαια, το ποσοστό της Μπενφίκα, η... λατρεία της Μπεσίκτας και η προοπτική της Κίνας.

Ο Μητρογκόλ παρότι φέτος είχε δύο θλάσεις και αρκετές ατυχίες κατάφερε να βάλει αρκετά γκολ στην Μαρσέιγ και να βοηθήσει αισθητά. Οι Γάλλοι επιμένουν ότι υπάρχει θέμα πώλησής του από τους Μαρσεγιέζους, ωστόσο τα πράγματα μόνο απλά και εύκολα δεν είναι...

Αρχικά ο Κώστας Μήτρογλου στην Μαρσέιγ έχει ένα συμβόλαιο της τάξεως των 2,7 εκατ. ευρώ τον χρόνο (σ.σ. στην Μπενφίκα είχε 1,9). Επίσης η Μαρσέιγ έχει αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του στα 15 εκατ. ευρώ, καθώς η Μπενφίκα ζητούσε 30 για το 100% και το άλλο 50% συνεχίζουν να το έχουν οι Λουζιτανοί και για το οποίο ζητούν ένα ποσό στα 12,5 εκατ. ευρώ. Εάν βάλουμε λοιπόν κάτω τα οικονομικά μία μεταγραφή του Μήτρογλου θα πήγαινε στα 20 εκατ. ευρώ, κάτι που είναι δύσκολο να γίνει, εκτός εάν πρόκειται για ομάδα από την Κίνα.

Ο ίδιος ο διεθνής φορ νιώθει πολύ καλά στην Μασσαλία και θα ήθελε να μείνει για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο ενώ σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά η διοίκηση δεν του έχει κάνει καν συζήτηση για πιθανή μεταγραφή, δείχνοντας ότι επιζητά να πορευθούν μαζί και τη νέα περίοδο. Από την Τουρκία όπου τα ρεπορτάζ των Γάλλων έκαναν λόγο για ενδιαφέρον υπάρχει πάντα η Μπεσίκτας. Ομάδα που έχει... λατρεία με τον Κώστα Μήτρογλου από τότε που ήταν στην Φούλαμ, αλλά είναι δύσκολο να καλύψει τα οικονομικά μίας τέτοιας μεταγραφής. Η πιθανότητα και η προοπτική της Κίνας παραμένει για τον διεθνή επιθετικό αλλά όχι για τώρα... Στην Μαρσέιγ δε θεωρούν πως εάν κάνει μία πλήρη και καλή προετοιμασία δίχως προβλήματα τραυματισμών θα είναι ακόμα καλύτερος τη νέα σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα