Εξωπραγματική η τιμή πώλησης του Μπαπέ!

Εξωπραγματική η τιμή πώλησης του Μπαπέ!

Gazzetta team
Εξωπραγματική η τιμή πώλησης του Μπαπέ!

bet365

Ο πρόεδρος της Παρί ΣΖ, Νασερ Αλ Κελαϊφί, προσπάθησε να αποτρέψει κάθε ενδιαφέρον για τον Κιλιάν Μπαπέ και γι' αυτό εκτόξευσε την τιμή πώλησης του στα ύψη!

Ερεμπρο – Κάλμαρ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Εκτιμώ τον Μπαπέ στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Και ακόμα κι αν μου έδιναν όλα αυτά τα χρήματα γι 'αυτόν, έπρεπε να το σκεφτώ. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον πωλούσα», δήλωσε ο Αλ Κελαϊφί στο Canal +.

Οι Γάλλοι πρωταθλητές, πρόκειται να επισημοποιήσουν την αγορά του παίκτη για 180 εκατομμύρια ευρώ, μετά από ένα χρόνο δανεισμού από τη Μονακό.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Μπαπέ είναι ένας από τους στόχους του Πεπ Γκουαρντιόλα για την επόμενη σεζόν. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να επωφεληθεί από την ανάγκη των Παριζιάνων να συμμορφωθούν με την οικονομικό fair play της UEFA.

Την περασμένη σεζόν, ο Μπαπέ σημείωσε 17 γκολ σε 35 αγώνες με την Παρί ΣΖ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα