Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ 3-3

Gazzetta team
Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ 3-3

bet365

Η Μαρσέιγ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Γκινγκάμπ και όλα δείχνουν ότι αν θέλει να παίξει του χρόνου στο Champions League θα πρέπει να κατακτήσει το Europa.

Η Μαρσέιγ προηγήθηκε με 2-0 από νωρίς, αλλά έκανε χαρακίρι και έμεινε στο 3-3 με την Γκινγκάμπ, αποτέλεσμα που είναι πολύ πιθανό να την αφήσει εκτός τριάδας. Αυτό σημαίνει ότι για να δώσει το παρών την επόμενη σεζόν στο Champions League θα πρέπει να κατακτήσει φέτος το Europa.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Μασσαλούς, που προηγήθηκαν με τον Ζερμέν στο 2’, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Τοβάν στο 14’, όμως στο τέλος του πρώτου μέρους ο Γκρνιέ με άψογο πλασέ μείωσε σε 1-2. Το μπλακ άουτ ήταν μεγαλύτερο στην επανάληψη για τους φιλοξενούμενους, με τον Γκρενιέ το 2-2 στο 52’ με πέναλτι, πριν ο Μανταντά κάνει νέο πέναλτι στο 70’, αποβληθεί και ο Μπριάν από την άσπρη βούλα κάνει το 3-2 για την Γκινγκάμπ! Οι παίκτες του Γκαρσία, όμως, έδειξαν χαρακτήρα, με τον Τοβάν στο 81’ να κάνει το τελικό 3-3 και το ματς να γίνεται... ροντέο μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα