Λες Ερμπιέρ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Λες Ερμπιέρ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Gazzetta team
Λες Ερμπιέρ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

bet365

Η Παρί κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο Κύπελλο, κερδίζοντας με 2-0 τη μαχητική Λες Ερμπιέρ, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήταν πραγματική μάχη Δαυίδ εναντίον Γολιάθ. Η Λες Ερμπιέρ, ομάδα της τρίτης κατηγορίας, έκανε τη μεγάλη έκπληξη, έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και γνώριζε ότι απέναντι στη ζάμπλουτη Παρί δεν είχε ελπίδες. Οι παίκτες του Μασαλά, όμως, έπεσαν με αξιοπρέπεια, κόντραραν όσο μπορούσαν τους Παριζιάνους και ηττήθηκαν με 2-0, αποχαιρετώντας τη μαγική σεζόν με ψηλά το κεφάλι.

Όσο για τους νικητές; Ο Ουνάι Έμερι αποχωρεί από τον πάγκο, έχοντας κερδίσει όλους τους εγχώριους τίτλους φέτος, ενώ αυτό το Κύπελλο ήταν το τέταρτο συνεχόμενο για την Παρί, που πήρε το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Λο Σέλσο εκτός περιοχής στο 26’ και έχασε πολλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα της επανάληψης, πριν ο Καβάνι κάνει το τελικό 2-0 με πέναλτι στο 74’. Η Λες Ερμπιέρ, μάλιστα, έψαξε μέχρι και το γκολ της νίκης στο τέλος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα