Ανζέ – Μαρσέιγ 1-1

Gazzetta team
Ανζέ – Μαρσέιγ 1-1

bet365

Η Μαρσέιγ προηγήθηκε από νωρίς, αλλά δεν τελείωσε το παιχνίδι και η Ανζέ την τιμώρησε στο τέλος (1-1). Ανατροπή Ευρώπης η Ρεν.

Η Μαρσέιγ είχε το μυαλό και στον επαναληπτικό με την Ζάλτσμπουργκ και δεν κατάφερε να μπει στην τριάδα. Οι Μασσαλοί προηγήθηκαν από νωρίς με πέναλτι του Τοβάν στο 3’, ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς και αυτό ήρθε να τους στοιχειώσει στο τέλος.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο μέρος, πίεσαν μετά το 70’ και κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με κεφαλιά του Τραορέ στο 79’ για το τελικό 1-1, που τους κρατάει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Νωρίτερα, η Ρεν είχε πάρει μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Τουλούζ με ανατροπή για βρεθεί στην έκτη θέση, που λογικά θα οδηγήσει στην Ευρώπη (αν η Παρί κατακτήσει το Κύπελλο). Οι βιολέ άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Γκανιόν στο 17’, αλλά πριν το ημίχρονο ο Σιλικί από κοντά έκανε το 1-1 στο 39’. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με το ξεκίνημα της επανάληψης με τον ίδιο τρόπο και τον Μπουριζό να κάνει το τελικό 2-1. Οι ρενέ έμειναν με δέκα παίκτες στο 70’, όταν ο Σιλικί αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, όμως παρά την πίεση των φιλοξενούμενων και τις μεγάλες χαμένες τους ευκαιρίες τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα